Čtvrt století v modelingu dalo vlasům topmodelky Pavlíny Němcové zabrat. Jakou kosmetiku používá? Můžete si ji dovolit i vy.

 Celebrity 
14. března 2014 05:51 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jako topmodelka prošla pod rukama stovkám kadeřníků Foto: Schwarzkopf
Na trh právě přichází nová kosmetická značka Essence Ultime, která přináší výrobky exkluzivní vlasové péče pro každý den. Obsahuje vše od šampónu po kondicionér a u jejího vývoje a zrodu stála světová ikona modelingu Claudia Schiffer.

Během své kariéry strávila mnoho hodin u vlasových stylistů, což pro její blond kštici představovalo velkou zátěž. Žádala stoprocentní spokojenost, kterou nikdy nenašla a tak v ní uzrálo přesvědčení, že si navrhne vlastní ”dokonalou” kosmetickou řadu, jenž uspokojí i ty nejnáročnější. Jedná se o první vlasovou kosmetiku s luxusními výtažky z perel. Na výběr mají zákaznice z pěti produktových řad a co potěší každou uživatelku, jsou i finančně dostupné.

Novou značku vyzkoušela také nová ambassadorka Schwarzkopf Pavlína Němcová. „Já produkty této značky používám. Zkusila jsem i tu od Claudie Schiffer a je úplně úžasná. Pro mě je nejvhodnější řada na oslabené vlasy nebo na dodání objemu. Holt mám odjakživa slabší a jemnější vlasy. Samozřejmě čtvrt století v modelingu jim dalo taky zabrat, ale naštěstí to přežily,” řekla vipstory.cz topmodelka, která za svůj život spolupracovala s mnoha světovými návrháři.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47