Alice Bendová kápla božskou. Pro krásu do sebe nechala řezat skalpelem.

 Celebrity 
14. března 2014 06:48 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tak kdepak si slavná krasavice pomohla? Foto: Yes Visage
Po té čtyřicítce to už není co dřív. Proto Alice Bendová podlehla svodům plastické chirurgie a dokonce do sebe nechala říznout i skalpelem. Na odhalení nové pobočky kliniky Yes Visage, kterou pravidelně navštěvuje, nám všechno prozradila. „Bylo to vyndávání pytlíčků pod očima. Musela jsem, jelikož to na kameře nevypadalo dobře. Byl to zákrok se skalpelem, ale jen lokální umrtvení,” říká herečka, které to nejenže vadilo v práci, ale i v osobním životě. Bohužel je to prý dědičné, takže s tím nic jiného neuděláte, než že se vydáte za plastickým chirurgem.

„Pak mám samozřejmě botox a ten je výbornej. Začala jsem s ním čtyři měsíce nazpátek, ve čtyřiceti, což je tak akorát podle mě. Jinak mě vrásky tolik netrápí, ale když se špatně vyspím, už je to patrnější. Takže jsem si na tom čele malinko pomohla,” svěřuje otevřeně Bendová pro vipstory.cz.

„Žena je nejkrásnější v každém věku, pokud se cítí dobře. Samozřejmě v šedesáti nebudete vypadat jako dvacetiletá šťabajzna, ale pokud je žena inteligentní a smíří se s tím, že stárne, tak alespoň pojďme stárnout s grácií.”
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve