Nutriční terapeutka Lada Nosková vám poví, jak na vysněnou postavu. Hlavně nehladovět!

 Celebrity 
04. února 2014 14:28 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Holky ochutnávaly hlava nehlava Foto: Diet Plan
Pro dosažení ideální postavy je potřeba si uvědomit, že největší chybou je nejíst. Tělo potřebuje širokou škálu živin, a pokud se ho budeme pokoušet oklamat, vrátí nám to i s úroky. „Abychom hubli a zároveň se necítili unavení, slabí a nepřepadaly nás neočekávané chutě, je důležité hlídat správné složení jídelníčku. Když budete hladovět, půjde to v některých případech rychleji, ale nikdy to nebude trvalé a způsobí vám to značné zdravotní komplikace,” vysvětluje nutriční terapeutka Lada Nosková a dodává: „jakmile máte často hlad, je to jasná známka toho, že vaše dieta nefunguje.”

Nemusíte si nutně kupovat již hotová dietní jídla, suroviny jsou dostupné a to i cenově, tak proč si každý den nevyhradit určitý čas jen pro vaření? Uděláte něco pro svoje chuťové buňky, ale především pro své zdraví. Pokud vás vymýšlení receptů nebaví, zaplaťte si odborníka. Peněz věnovaných do sestavení dietního plánu nebudete litovat. „Lidé, kteří chtějí upravit svůj životní styl a zhubnout, musí se naučit jíst jinak. Většina z nich to sama nedokáže, protože nejsou odborníci. A tak zkouší různé neprofesionální rady, které nikdy nepomohou a na diety zanevřou. U nás jsme schopni sestavit každému takový jídelníček, který mu bude chutnat, nebude se trápit hlady a bude hubnout,” slibuje poradkyně Lada, která s cestou za vysněnou postavou pomáhá i herečce Jitce Asterové.

Jitka s Ladou a ostatními z Diet Planu si nedávno společně zavařili. Připravili spoustu chutných a netradičních pokrmů z luštěnin jak pro hlavní chod, tak pro povolené mlsání. Navzájem si ochutnávali jídlo přímo z prkýnek a pekáčů. Mezi jejich výslednými pokrmy bylo fazolové brownie, losos s černou čočkou, marocký mrkvový salát s cizrnou nebo paprika plněná sójovými boby.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47