Holky z Ulice a Cest domů si zahrály na modelky a Dana Morávková? To byla ozdoba navrch.

 Seriály & Filmy 
05. dubna 2014 04:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tak se zase pro jednou konalo něco dobrého Foto: Nadační fond Slunce
V pražském Divadle bez zábradlí uspořádala nedávno herečka a bloggerka Nikol Kouklová charitativní odpoledne. Jelikož je partnerkou Karla Heřmánka ml., jehož rodiče tento kulturní prostor v paláci Adria provozují, byla situace o to snazší. Herečka Hana Heřmánková, maminka Karla, je již dlouhé roky patronkou Nadačního fondu Slunce, tudíž za této příležitosti jeho aktivity s radostí osobně představila i Jiřímu Vávrovi, prvnímu náměstkovi pražského primátora.

Ten se zajímal především o způsob a financování unikátního souboru zařízení Slunce, které poskytuje širokou škálu vzdělávacích a sociálních služeb. „Naše Slunce vzniklo roku 1991 a dnes kromě komplexní podpory lidí se speciálními potřebami provozujeme také pečovatelské služby pro seniory. Loni jsme dokonce založili malou zoo, jenž dělá radost především našim nejmenším klientům. A právě jedním z významných zdrojů financí jsou pro nás veřejné sbírky a benefiční akce. Dnes zde přijímáme příspěvky na opravu střechy,” prozradila Blanka Dvořáková, zakladatelka centra Slunce.

Kromě herců z televizních seriálů Ulice a Cesty domů, kteří motivovali návštěvníky k finančním darům speciální módní přehlídkou, přispěli svou účastí pro dobrou věc také místní kolegové Dana Morávková s Josefem Cardou a nechyběla ani krásná hvězda seriálu Vyprávěj Andrea Kerestešová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve