Odstartovala nejdrsnější reality show v Česku! Eva Feuereislová se tam kupodivu nehnala, protože v Izraeli nikoho nezajímá.

 Life & Style 
22. září 2014 11:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Operace Izrael začíná! Foto: Stream.cz
Na internetové televizi Stream.cz odstartoval v den výročí stých narozenin duchovního otce reality show Allena Funta pořad, který v Česku nemá obdoby. Divákům už totiž nestačí, když se banda našich jednodušších obyvatel hádá ve vile.

Operace Izrael vás zavede přímo do válkou zmítané země a její účastníci tentokrát nebudou bojovat o milionovou výhru, ale o holý život! Dva Češi a jedna Češka prošli peklem, které ”přežil” jen jeden z nich.

První díly se odehrávají v naší domovině. Štáb nejprve testoval uchazeče a zaznamenával, jak čelí psychickému nátlaku, fyzické bolesti apod. Načež se děj přesune přímo do Izraele, kde v době natáčení vrcholil izraelsko-palestinský konflikt.

Zde skupina finalistů absolvovala deset dnů pod dohledem bývalých vojáků speciálních jednotek izraelské armády. Čekal na ně nejtěžší kurz reálné sebeobrany krav maga na světě. Trénink v extrémních podmínkách samozřejmě nebyl žádný čajíček. Plazili se pouští, napochodovali desítky kilometrů, čelili útokům ze zálohy. To vše ve skutečných válečných podmínkách, nad hlavami jim totiž explodovaly palestinské rakety zachycené izraelskou protivzdušnou obranou.

Kam se na tohle hrabou třeba VyVolení. Tam se přece nemůže stát, že by někomu náhodou prolítla hlavou kulka. Bylo by však zajímavé sledovat, jak Vladko zvládá tyto extrémní situace a ještě bysme mu tam mohli na okořenění šoupnout NeVyVolenou Evu Feuereislovou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod