Zemřela Carol ze seriálu Krok za krokem: Boj s rakovinou prohrála den před svými narozeninami

 Celebrity 
16. října 2023 09:44 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herečka byla díky seriálu Krok za krokem hodně oblíbená Instagram
Ve věku 76 let zemřela americká herečka Suzanne Somers, která ztvárnila roli Carol v seriálu Krok za krokem. Herečka se mnoho let potýkala s rakovinou. Smutnou zprávu webu Page Six oznámil její mluvčí R. Couri Hay. Herečka s rakovinou prsu bojovala řadu let.

Přestože se Suzanne podařilo nad zákeřnou nemocí jednou vyhrát, choroba se letos bohužel vrátila v plné síle. Zemřela pouze jeden den před svými 77. narozeninami.

Hvězda amerického seriálu Krok za krokem, Suzanne Somers zemřela ve svém domě v neděli ráno. "Suzanne Somers zemřela pokojně doma v časných ranních hodinách 15. října. Přes 23 let statečně bojovala s agresivní formu rakoviny prsu. Suzanne byla obklopena svým milujícím manželem Alanem, synem Brucem a nejbližší rodinou," oznámil hereččin mluvčí R. Couri Hay pro Page six.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Suzanne Somers (@suzannesomers)

 

„Její rodina se sešla, aby 16. října oslavila její 77. narozeniny. Místo toho oslaví její výjimečný život a chtějí poděkovat milionům jejích fanoušků a následovníků, kteří ji měli velmi rádi,“ uvádí se v textu, který citovala všechna velká americká média, včetně webu Variety.

Suzanne Somers si získala srdce diváků především rolí Carol v seriálu Krok za krokem, který byl ve světě včetně Česka populární v 90. letech. Pojednává a životě novomanželů Carol a Franka, z nichž každý si do nové rodiny přivedl své tři děti.

Zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?