Najdi deset rozdílů! Dara Rolins na fotkách s retuší a bez.

 Celebrity 
09. srpna 2014 08:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dara se udržuje fit a v kondici Foto: Facebook D. Rolins
Dara Rolins je jedna z těch tváří, u níž dokola a dokola obdivujeme štíhlou a pevnou postavu, mladistvý vzhled a bůh ví co ještě. Jenže v době retuší se těžko hádá, kde je vlastně pravda? A kdo jiný by měl dobře vědět, že se fotografie dnes upravují ostošest, než známá osobnost.

„Přiznávám, že některé retuše na titulkách časopisů (i ty moje) změní ženu k nepoznání,” napsala Dara na sociální síť a přihodila k tomu fotokoláž, která má člověku přiblížit, jak se dá změnit konkrétně právě Dara. „Chci, abyste vedle sebe měli profi fotku a obyčejnou focenou mým mobilem na dovolené. Někteří z vás si pořád myslí, že jsem jedna velká retuš a jde jen o velký podvod,” doplnila zpěvačka pro ty, kterým stále hlava nebere to, že Dara je zkrátka štíhlá i po dítěti, i po čtyřicítce.

Rolins má umělá prsa a plasticky upravený nos, ale kromě toho si také udržuje správnou životosprávu, disciplínu a tvrdý režim. Samozřejmě to chce, především zpočátku, velmi pevnou vůli. Faktem však je, že tahle kočka má postavu jedna radost i bez photoshopu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod