Vztah Brada Pitta a manažerky šperkařské firmy je vážný. Ines de Ramon se kvůli slavnému herci rozvádí

 Celebrity 
21. února 2023 10:25 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pittova nová láska bude brzy oficiálně volná Depositphotos
Vztah Brada Pitta a manažerky šperkařské firmy Ines de Ramon nabírá zjevně na obrátkách. Na veřejnosti sice spolu byli viděni až na podzim minulého roku, od té doby se toho ale hodně stalo a úplnou novinkou je Inesin rozvod.

Žádost o rozvod sice oficiálně podal její manžel, slavný herec Paul Wesley, známý například z kultovní série Vampire Diaries, který v žádosti mimo jiné uvedl, že se s Ines bez problémů dokáží dohodnout na rozdělení majetku. Takže jejich rozvod bude prakticky jen formalita a je velmi pravděpodobné, že Ines svého stále ještě manžela požádala, aby žádost podal on ve snaze udržet vše v tajnosti.

Tajnosti jsou totiž pro Brada Pitta a Ines de Ramon na denním pořádku. Nedávno například prasklo, že Pitt tajně prodává sídlo, ve kterém roky žil s Angelinou Jolie a jejich šesti dětmi. Nechtěl, aby se to Angelina dozvěděla, stejně tak jako dlouho tajil svůj vztah s Ines, protože jeho exmanžela je tak trochu pověstná tím, že mu dělá velké naschvály.

Každopádně Ines de Ramon začala chodit s Paulem Wesleym v roce 2018 a v září minulého roku oficiálně oznámili, že se rozcházejí. To už Ines určitě tajně randila s Pittem a v jejím a Paulově prohlášení stálo, že už spolu dokonce několik měsíců nežijí pod jednou střechou. A na obou bylo tehdy patrné, že si z rozpadu manželství nedělají žádné velké vrásky. Wesley si dokonce v létě pořídil i novou přítelkyni, kterou je o 18 let mladší modelka Natalie Kuckenburg, a dávno tak žije svůj nový život.

Pitt a Ines byli tedy spolu viděni, a to ještě ne oficiálně, poprvé v listopadu loňského roku, ale určitě je fotografové nenačapali na jejich prvním rande. To znamená, že spolu chodí minimálně od začátku podzimu a dost možná jejich vztah začal už někdy v létě. Pitt se ale hodně bojí Angeliny Jolie a snaží se prakticky všechno tajit, aby proti němu jeho ex nepoštvávala ještě víc jejich děti. Kromě toho, že se tedy Pitt snažil tajit prodej velkého sídla, tajil i společnou dovolenou v Mexiku, kterou si s Ines užíval na přelomu roku.

Valentýna ale se svou novou láskou trávit Brad Pitt nemohl, protože zrovna natáčí nový film s Georgem Clooneym s názvem Wolfs. Pitt a Clooney jsou velkými kamarády a je to už jejich několikátý společný film po trilogii Dannyho parťáci a snímku Po přečtění spalte. Na Ines ale Pitt na Valentýna rozhodně nezapomněl a poslal jí do kanceláře obrovský puget růžových peonií. Fotografové Ines načapali při odchodu z práce s kytkou v náručí.

Pittovo manželství s Angelinou Jolie se rozpadlo náhle v roce 2016 a od té doby prakticky nerandil, i když byl chvíli spojován s Emily Ratajkowski, což se později ukázalo jako falešná stopa, nebo zkrátka na nic vážného nedošlo. A to je opravdu dlouhá doba, co byl tenhle slavný herec sám. Pak ale náhle přišla sladká odměna v podobě Ines de Ramon, která není ze showbyznysu a má vlastní  zajímavou kariéru. Tedy pro Pitta ideální kombinace.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Ines de Ramon - Brasil (@inesdrm_brasil)

Autorský článek, další zdroj: Instagram, Eonline

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008