Jennifer Aniston zveřejnila staré fotky k příležitosti oslavy svých 54. narozenin. Je na nich jako malá holka se svými rodiči. Dlouhé roky s nimi přitom nemluvila

 Celebrity 
17. února 2023 10:34 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jennifer Aniston oslavila čtyřiapadesátku Depositphotos
Skoro se to nezdá jako pravda, ale Jennifer Aniston skutečně oslavila čtyřiapadesáté narozeniny. A dokonce na svém Instagramu zveřejnila starou fotografii, na které je jako malá holčička se svými rodiči.

Fotografie je o to vzácnější, že Jennifer neměla se svou matkou Nancy Dow dobrý vztah. Dlouhé roky se nestýkaly a dohromady se zase daly až těsně před Nancyinou smrtí v roce 2016. Rodinné vztahy byly asi velmi komplikované, protože slavná herečka neměla příliš dobrý vztah ani se svým otcem Johnem Anistonem.

A proč vlastně měla Jennifer se svými rodiči tak napjaté vztahy? Aniston se jim narodila  v únoru 1969  v Sherman Oaks v Kalifornii, než se rodina přestěhovala do New Yorku, kde Jennifer také vyrostla. Nancy a John se ale rozvedli, když byla Jennifer malá, a herečka později popsala svoje dětství jako období destabilizace. Před lety v rozhovoru se Sandrou Bullock Jennifer ke svému dětství prozradila: "Vyrůstání v této domácnosti, která byla destabilizovaná a necítila jsem se tam bezpečně, mi pomohlo naučit se zůstat nad vodou, když věci v životě nešly podle plánu. Myslím, že musím poděkovat svým rodičům, můžete se buď zlobit, nebo být mučedníkem, nebo můžete říct: 'máte citrony? uděláme limonádu."

Co přesně se ale v rodině dělo, není pochopitelně veřejně úplně známo. V devadesátých letech ale Jennifer pro magazín Rolling Stone popsala: "Máma mi to řekla. Šla jsem na narozeninovou oslavu, a když jsem se vrátila, tak řekla, že můj otec tu chvíli nebude. Neřekla, že je pryč navždy. Nevím, jestli jsem to zablokovala, ale pamatuji si, že jsem tam seděla, plakala a nechápala, že je pryč. A byl pryč asi rok. Jednoho dne zavolal a řekl, že spolu půjdeme na The Fantastickes. Tak jsme si dali malou večeři a viděli show. Potom jsem ho začala vídat o víkendech." A pak už se jen Jennifer snažila ho vždy potěšit, aby ji znovu neopustil.

Přestože byl její otec John celkem úspěšný televizní herec, nesměla se jako malá na televizi dívat. Nicméně směla alespoň studovat střední uměleckou školu, protože už v útlém věku měla herecké ambice.

Od devatenácti si začala přivydělávat herectvím v New Yorku, ale od rodičů zjevně žádná pomoc nepřišla, a tak se musela Jennifer živit především jako servírka nebo messenger na kole. Nakonec to vzdala a odstěhovala se do Los Angeles, kde nakonec začátkem devadesátých let získala alespoň pravidelnou televizní práci. Žádné projekty, ve kterých tehdy hrála, ale neměly valný úspěch. Zlom přišel až v roce 1994, kdy si počkala na jednoho producenta na čerpací stanici a ten jí nakonec pomohl k roli v kultovním seriálu Přátelé. Musela ale pochopitelně projít konkurzem, jako ostatně všichni.

I přes neveselé dětství a dospívání teď Jennifer svoje čtyřiapadesátiny oslavila starou fotkou se svými rodiči. K fotografii napsala: „Přemýšlím o těchto dvou lidech, kteří mě stvořili, když se vyhřívám v dozvuku krásných narozenin. Všem vám děkuji za krásná přání k narozeninám. Cítila jsem tolik lásky od tolika lidí a VŠECHNO mě to provede tímto divokým a nádherně neznámým rokem, který je před námi. Miluji vás!“

Jennifer Aniston si tak u příležitosti svých narozenin připomněla, čeho všeho dosáhla, a to navzdory složitému dětství a ještě složitějším vztahům s rodiči. Nenechala se tím vykolejit, nezačala ani pít nebo brát drogy a dnes je slavnou herečkou jen díky svojí vlastní pracovitosti.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Autorský článek, další zdroj: Instagram

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty