Nejlépe placená modelka světa vydělává denně tolik peněz, že si z toho sednete na zadek!

 Celebrity 
21. července 2014 08:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Gisele Bundchen Foto: Twitter
Objevila se v kampaních mnoha světových značek, je tváří mnoha prestižních firem a sjezdila doslova celý svět. Není se proto čemu divit, že brazilská topmodelka Gisele Bundchen patří mezi nejlépe placené manekýny na modré planetě, ale že je placená až tak dobře, to jsme tedy nečekali!

Podle časopisu Forbes se tato kráska stala nejlépe zaopatřenou ”modelínou” sedm let po sobě jdoucích a za pouhý jeden den prý vydělá 128 tisíc dolarů, což je více než 2,5 milionu korun. Za rok si tak Gisele přijde zhruba na miliardu korun. Pro nás obyčejné smrtelníky jsou to částky úplně neuvěřitelné, i přesto, že z jmění, které jsme vám tu vypočítali, je potřeba ještě zaplatit právníky, agenty a další osoby, které se Bundchen starají o kariéru.

„Vydělává hodně, ale utrácí moudře a pečlivě si vybírá, do čeho investuje. Bezpečně se dá říct, že nashromáždila velmi slušné jmění,” uvádí zdroj z jejího okolí. Jen pro vaši představu, jmění této brazilské krásky je prý jednou tak větší, než jejího krajana - fotbalové špičky Ronalda Nazario de Lima.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod