Vztahy nejsou jednoduché. Orlando Bloom překvapil přiznáním, že má s Katy Perry italskou domácnost

 Celebrity 
22. února 2023 19:00 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Orlando Bloom prozradil, jak to má doma Depositphotos
Vztahy nejsou jednoduché a u umělců to platí minimálně dvojnásob. Na červeném koberci nebo sociálních sítích se k sobě sice tulí, doma ale po sobě hází talíře. A Orlando Bloom nyní překvapivě přiznal, že doma má s Katy Perry přesně takovou „Itálii“.

Slavný herec začal sice o svém vztahu se ještě slavnější zpěvačkou v rozhovoru pro magazín Flaunt opatrně a řekl, že jejich vztah vyžaduje každodenní práci. Ale pak se docela rozpovídal a naznačil, jak to u nich doma vlastně vypadá.

„Jsme ve dvou velmi odlišných rybníčcích. Její rybníček není rybníček, kterému nutně rozumím, a myslím, že můj rybníček není rybníčkem, kterému ona nutně rozumí. Někdy jsou věci opravdu, opravdu, opravdu náročné. Nebudu lhát. Rozhodně bojujeme se svými emocemi a kreativitou, ale myslím, že jsme si oba vědomi toho, jaké je to požehnání, že jsme jedinečně propojeni tak, jak jsme byli na začátku a rozhodně nikdy nenastane nudný okamžik,“ řekl Orlando Bloom. A mezi řádky tak popsal, jaká je to doma divočina.

A divočina to v jejich vztahu byla od samého začátku. Orlando Bloom a Katy Perry spolu začali chodit v lednu roku 2016, ale už v březnu 2017 se rozešli, což dokonce oznámili oficiálně, takže rozhodně nešlo jen o nějaké mediální domněnky. Katy Perry později popsala, že po rozchodu měla málem sebevražedné myšlenky. Nakonec se ale v únoru 2018 dali zase dohromady, což chvíli tajili a společně se na veřejnosti objevili až v září téhož roku. A trochu pateticky se zasnoubili na Valentýna roku 2019.

Dokonce měla přijít i svatba, která se měla konat v Japonsku. Katy má zřejmě ke svatbám v asijských zemích nějaký zvláštní vztah, protože svého prvního manžela si brala v Indii, kde se konal obrovský barevný ceremoniál, na kterém nechyběli ani sloni. Jenomže kvůli koronavirové pandemii se do Japonska nemohlo, a tak se svatba nekonala vůbec. Katy ale mezitím stihla porodit v srpnu 2020 dceru Daisy Rose.

Slavnou dvojici logicky kromě jejich vlastních emocionálních stavů trápí také fakt, že jsou často od sebe, což by jim teoreticky ale mělo spíš pomáhat. Oba jsou velmi vytíženými umělci, a tak se stává docela často, že je dělí i kontinenty. Sama zpěvačka jednou přiznala, že tou emocionálnější ve vztahu je ona a Orlando funguje jako veličina, která jí drží nohama na zemi. Ale musí to stát asi hodně sil a nervů.

Na druhou stranu, ani jednomu z nich první manželství nevyšlo. Katy Perry se vdávala v roce 2010 za britského komika Russella Branda, a jejich indická veselka byla jak vystřižená z veselého bollywoodského filmu. Jenomže za dva roky už byli rozvedení. Orlando Bloom si zase ve stejném roce bral modelku Mirandu Kerr, se kterou má dnes už dvanáctiletého syna Flynna. Jejich manželství ale vydrželo jen o jeden rok déle, než to Katy Perry. Spolu jsou tedy i s tou roční přestávkou dohromady sedm let. A Orlandu už zjevně ví, že pokud s Katy zůstane, bude mít doma „Itálii“ až do konce života.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Orlando Bloom (@orlandobloom)

Autorský článek, další zdroj: People

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod