Jak stíhá vytížená Simona Krainová péči o děti? Jednoduše. Prý je magor.

 Celebrity 
07. ledna 2014 05:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Workoholička hadr! Foto: Facebook
Přemýšleli jste někdy, jak vytížená může být maminka dvou dětí s opravdu rozjetou kariérou? Inu, vytížená je opravdu hodně. Modelka Simona Krainová je vskutku podnikavá dívka. Věnuje se nadaci Unicef, kde je ambassadorkou, je ředitelkou projektu Czechoslovak top model, chystá v televizi pořad Sluší ti to a tak bychom mohli pokračovat ještě dlouho.

Je ale zároveň maminkou a manželkou, která si přeje velikou rodinu. Teď má dva syny - Maxe a Bruna. Jak ale vůbec stíhá starost o ně? ,,Umím si to rozdělit. Mám výbornou chůvu, která mi moc pomáhá, protože rodiče jsou moc daleko. Takže nemůžu využívat služeb babiček, jako to dělá většina lidí. Ale dětem se věnuji maximálně. Dělám třeba tři dny nonstop, někdy i 20 hodin a pak jsem třeba čtyři dny doma. Je pravda, že toho moc nenaspím. Spím tak čtyři hodiny denně, abych všechno stihla, k tomu ještě cvičit, starat se o děti, ale já jsem vždycky byla takový workoholik a magor. Já bez toho adrenalinu nemůžu žít, nemohla bych zůstat jenom doma,‘‘ svěřila se Simona vipstory.cz.

A pokračovala: ,,Myslím si, že člověk by neměl přestat být sám sebou a dělat věci i pro sebe, protože když nemá rád sám sebe, tak nemůže rozdávat lásku druhým. Takže se snažím být zdravě nesobecká, ale je pravda, že mi to jde těžko. Když se dívám na svoje děti, tak někdy hodně obětuju jen pro ně, ale oni stojí za to. Nespím třeba, abych mohla být s nimi. Což mi každý vyčítá, že je špatně, ale prostě jsou to moje děti. Já jsem spokojená, že všechno je tak, jak má být.‘‘
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47