Madonna předvedla děsivé Vánoce: Tohle není Madonna, to je ďábel, shodují se fanoušci

 Celebrity 
29. prosince 2022 10:23 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Madonna nezapomněla šokovat ani o Vánocích Depositphotos
Madonna si nedala pokoj ani o Vánocích a na svůj instagramový účet dala krátké video, končící fotografií, na níž je opravdu divně vypadající zpěvačka se svými čtyřmi adoptovanými dětmi. A rozhodně nikdo z nich nevypadal ani šťastně, ani vesele.

Pozornost opět vyvolal Madonnin obličej, tentokrát především její oči. Zpěvačka sice zřejmě měla barevné čočky, každopádně díky nim vypadala dost strašidelně. Ani o Vánocích se navíc neváhala natočit jen ve spodním prádle a o společné fotografii s dětmi by se dalo také hodně diskutovat. A taky že se hodně diskutovalo.

Jeden fanoušek k příspěvku napsal, že je mu to doslova nepříjemné. Další zase připsal: "Je tu někdo další vyděšený z jejích očí?" Hned další fanoušek mu odpověděl: "Tohle není Madonna, to je ďábel." A další fanda diskuzi zakončil otázkou: "Kdo jsi a co jsi udělala s Madonnou?"

Zdá se, že Vánoce byly pro Madonnu letos opravdu hororové, a co potom pro její čtyři adoptované děti, které se svou ďábelskou matkou musejí sdílet společnou domácnost a ještě jí být vděčné, že je adoptovala. I když, dost možná už některé z nich přebírají chování své matky. Totiž v srpnu sama zpěvačka prozradila, že její sedmnáctiletý syn David projíždí její šatník a nosí její oblečení lépe než ona. "Může si obléct jakýkoliv outfit a vypadá skvěle. Je to opravdu nepříjemné. Nosí moje šaty a vypadá v nich lépe, než já," řekla tehdy Madonna v rozhovoru s Jimmym Fallonem.

David sice měl být před pár lety nadějným fotbalistou, ale nakonec bude asi všechno jinak. Jimmymu Fallonovi totiž Madonna také řekla, že "skončí jako jeden z vašich hostů. Má to, má kouzlo. Je zábavný, je okouzlující, je atletický, je to hezký chlap."

Zatím ale Madonna neprozradila, jaké umělecké vlohy, kromě nošení ženských šatů, její adoptivní syn má. Dost možná na něho zpěvačka jen přenesla svoje bizarní chování z poslední doby, respektive posledních let, které nabralo vrcholu v tomto roce. Nemine prakticky týden, kdy by zpěvačka svými děsivými videi nebo fotkami doslova neděsila svoje fanoušky. Mnozí se už také shodují na tom, že čtyřiašedesátiletá hvězda má jisté psychické potíže, které zřejmě souvisí s nezvládnutým stárnutím.

A souvisí zřejmě i s opiáty, které Madonna ráda užívá, jak sama v minulosti přiznala. Bere je doma a pak natáčí videa, které dává na sociální sítě. A zřejmě to už trvá delší dobu. Protože například v roce 2014 během jednoho rozhovoru mluvila Madonna o drogách velmi otevřeně. Tehdy jí ale bylo jen šestapadesát a rozhodně vypadala jako krásná žena v nejlepších letech. "Moje píseň Devil Prays je o tom, jak lidé berou drogy, aby se spojili s Bohem nebo s vyšším vědomím. Pokud se dostanete vysoko, můžete to udělat, a proto mnoho lidí  bere drogy, protože se chtějí přiblížit Bohu. Dojde ale ke zkratu, a to je iluze drog, protože ti dávají iluzi, že se přiblížíš Bohu, ale nakonec tě zabijí. Zničí tě. Jakmile jsem se díky droze dostala vysoko, okamžitě jsem pila tuny vody, abych ji dostala ze svého systému. Jakmile jsem byla vysoko, byla jsem posedlá tím, abych to ze sebe dostala. Říkala jsem si: ‚Dobře, teď jsem skončila.“ 

Soudě podle vánočních záběrů její kamenné tváře s ďábelskýma očima, Madonna rozhodně s ničím neskončila. Snad pro ni bude rok 2023 o dost lepší, než byl ten letošní. Rok 2022 byl rokem, kdy se po třech letech rozešla se svým zajíčkem, osmadvacetiletým Ahlamalikem Williamsem a kromě toho, že svým fanouškům nepředvedla žádnou novou hudbu, se jí také nepodařilo pohnout s autobiografickým filmem, který chtěla sama režírovat. Nikdo s ní totiž nechce dělat.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod