Ewa Farna terčem hanlivých komentářů: Lidé se opět naváželi do její postavy

 Celebrity 
28. prosince 2022 13:14 / Pavla Krejčí
  89
📷
1 fotografie v galerii
Ewa Farna neustále čelí kritice své postavy NextFoto
Ačkoliv Ewa Farna patří mezi nejúspěšnější české zpěvačky a práce má až nad hlavu, neustále se potýká s kritikou. Nicméně, místo kritického posouzení své hudby dennodenně čelí nevyžádaným a nevhodným komentářům, kterými lidé hojně častují její postavu. Není divu, že je zpěvačka nekončící palbou nadávek unavena.

Vedle koncertování se stíhá starat o dvě malé děti, které rostou jako z vody. Mnozí fanoušci i rýpalové se nebáli otázat, zdali není těhotná potřetí. Podle nich na to prý vypadá. Přestože Ewa povětšinou mlčí, tentokrát se naštvaně ozvala. "Taky považuju za nevhodné se ženy osm měsíců po porodu, která evidentně ještě nemá čas se dostat do formy, ptát, jestli čeká miminko. Ne, nečeká. Ale přijde mi to nevhodné. I kdyby čekala, tak to má žena právo říct, kdy chce," ohradila se ostře.

Tím však jako by zavdala pokyn k další debatě. Uživatelé Instagramu se do zpěvačky pustili ze všech stran a nenechali na ní nit suchou. Pod videi, kterými zve fanoušky na svůj koncert do O2 arény, se objevovaly poznámky o tom, že její váha není v pořádku a měla by zhubnout. "Jako upřímně, kdyby umělkyně trochu zhubla, nic by se nestalo," zněl jeden z nevybíravých komentářů. Další muž, který byl patrně obdařen nulovou uvážlivostí nad tím, co vypustit z úst, se natvrdo zeptal, proč Ewa tolik přibrala. A další variace těchto nadávek se bohužel nacházejí pod většinou Ewiných příspěvků.

Poznámky tohoto typu na sebevědomí rozhodně nepřidají, zvlášť když je čtete, či dokonce slýcháte pravidelně. Ewa si rozhodně zaslouží obdiv, že stále oplývá sílou podobným urážkám čelit. Naštěstí má spoustu zastánců, kteří se nebojí nevychovance dobře mířenými slovy setřít.

Zpěvačka česko-polského původu se nyní chce plně věnovat chystání svého doposud největšího koncertu v kariéře, který proběhne příští rok 14. října v O2 aréně. Ewa při této příležitosti stylově oslaví svoje 30. narozeniny. 

„Příští rok mi bude 30. Začínala jsem jako dvanáctiletá holčička, nyní ale jako dospělá žena a máma dvou dětí vnímám, že ona symbolická třicítka je fajn moment pro bilancování," svěřila se iDnes.cz. "Více než polovinu svého dosavadního života jsem strávila na hudební scéně a připadá mi přirozené oslavit tyhle kulatiny i s fanoušky. Věřím, že spolu rozvlníme boky a díky návštěvníkům se stanu historicky nejmladší českou zpěvačkou, která odehraje svojí vlastní show v O2 aréně."

Z dívky s rovnátky se během let stala hvězda první velikosti, která šlape na paty ostříleným zpěvačkám jako je Lucie Bílá. Našla si velkou základnu fanoušků, a přestože na svůj účet neustále slýchá kritiku, především kvůli své postavě, nic jí nemůže zkazit radost z hudby. S manželem Martinem Chobotem mají pěkně akční domácnost, věnuje se totiž také zpěvu a po léta je členem Ewiny skupiny. 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93)

Zdroje: iDnes.cz, Instagram

Témata: Ewa Farna
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?