Mariah Carey vydělává nejvíce o Vánocích. Díky jednomu vánočnímu songu se jí každoročně hrnou miliony

 Celebrity 
24. prosince 2022 10:47 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mariah Carey stačí k luxusnímu životu Vánoce Depositphotos
Kdo dnes nezná vánoční hit All I Want For Christmas Is You od Mariah Carey? Tahle písnička je slyšet v předvánočním období ze všech stran a díky ní se také Mariah stala neoficiální královnou Vánoc. A proč by ne. Jen díky této jedné písni totiž zpěvačka každoročně vydělá miliony.

Mariah Carey nazpívala svůj vánoční hit All I Want For Christmas Is You už v roce 1994. A od té doby se díky němu stala královnou Vánoc. Pravidelně s tímto vánočním hitem vystupuje jak v televizi, tak na velkých amerických předvánočních akcích a rádia i televize tenhle song hrají doslova od rána do večera.

Mariah také trhla se svým vánočním hitem několik rekordů a písnička se stala vůbec nejprodávanějším vánočním songem všech dob. A Mariah Carey na tom dodnes skvěle vydělává. Jak totiž spočítal americký The Economist, každoročně si na své konto zpěvačka díky této písni připíše 2,5 až 3 miliony dolarů. A to znamená, že jen do roku 2017 na svém vánočním hitu Mariah vydělala krásných 60 milionů dolarů.

Zpěvačka sama tvrdí, že jí takový úspěch docela překvapil, i když každoroční přísun milionů dolarů jí rozhodně dělá dobře. Před několika týdny pro časopis W popsala, jak to vlastně celé v devadesátých letech vzniklo. "Nápad, že bych vůbec udělala vánoční album, vzešel od nahrávací společnosti. Bylo to v počátcích mé kariéry a myslela jsem si, že je trochu brzy, abych to udělala, ale řekla jsem si: 'No, miluji Vánoce.' Jako dítě jsem prožila velmi smutné Vánoce, ale vždy se tam snažím najít jasné světlo. Byla jsem tak nějak vzhůru do noci, procházela jsem se kolem toho domu, kde jsem žila se svým prvním manželem, a měla jsem klávesnici a, ne v žádném případě nejsem klavíristka, ale umím zahrát akordy, když potřebuji. Nechtěla jsem, aby to bylo specifické pro nějakou dobu, takže jsme nepoužili zvuky, které v té době byly v módě. Takže písnička působí klasicky a nadčasově. Nikdy jsem si ale nedokázala představit, že se to stane tak velkou částí mého života."

Takže vše, co v posledních letech Mariah Carey potřebuje, jsou Vánoce. Naposledy totiž vydala desku v roce 2018 a od totálního úspěchu svého vánočního hitu se ve své kariéře soustředí právě na Vánoce. Druhou vánoční desku vydala v roce 2014 a od roku 2015 vydala hned 5 videozáznamů svých vánočních vystoupení, některá z nich byla dokonce ušita na míru pro televizní vysílání. A aby z těch Vánoc vytřískala opravdu všechno, tak dokonce 5 let provozovala vánoční rezidenturu s vánočním programem v Las Vegas.

Vždy je ale potřeba přicházet s něčím novým, i když téma Vánoc stále zůstává. Letos Mariah Carey natočila pro televizní stanici CBS další vánoční program, do kterého zapojila i svoji dceru Monroe. Společně si ve sněhurkovských šatech zazpívaly vánoční duet. A to ve vánočním čase dojme opravdu každého diváka.

Zdá se, že právě Monroe podědila talent po svých rodičích. Otcem jedenáctiletých dvojčat Monroe a Morrocana je herec a komik Nick Cannon, který se stal zpěvaččiným druhým manželem v roce 2008. Ještě tentýž rok ale Mariah potratila. V 35. týdnu dalšího těhotenství porodila 30. dubna 2011  dvojčata Moroccana a Monroe. V srpnu 2014 Cannon ale veřejnosti potvrdil, že se on a slavná zpěvačka rozešli. Sám podal žádost o rozvod v zimě téhož roku a rozvod byl dokončen o dva roky později.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Mariah Carey (@mariahcarey)

 

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod