Patentuje si Dominika Mesarošová i zlatokopectví? Prsatá modelka má nový nápad, jak oškubat důvěřivé dívky!

 Celebrity 
05. listopadu 2014 07:13 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rady od zkušené vždy přijdou vhod Facebook
Dominika Mesarošová se v šoubyznysu pohybuje dost dlouho na to, aby se naučila několika šikovným kouskům. Třeba, že velké silikony mohou člověka proslavit nebo že když jste mladá a máte dostatečně silný žaludek, můžete výměnou za vztah se staříkem užívat výhody bohatství.

Ani Dominika však nebude mladá do smrti a proto si zajistila pravidelný přísun peněz za svůj projekt, kdy jí mladé dívky zaplatí nekřesťanskou sumu za to, že s nimi na sedm dní letí k moři a prý je tam naučí jak být úspěšnou modelkou. V tuto chvíli se dostáváme k části, která potvrzuje, že pravé zlatokopky rozhodně nejsou hloupé, protože si tento nápad nechala i pojistit na patentovém úřadu, aby už nikdo nemohl rozjet stejný byznys.

No a to je prý další věc, na níž se chystá silikonová bloncka vydělat. Hodlá dívky učit, jak balit dobře zajištěné muže. No a kdo jiný by mohl mít větší zkušenosti, než ta, která sama šla v minulosti již mnohokrát příkladem? Jestli najde cestu na patentový úřad i podruhé, měly by se ovšem dívky podobného ražení začít obávat. Až si totiž Dominika Mesarošová vytvoří zákonné právo na zlatokopectví, bude už pro všechny pozdě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008