Z Tváře ke kariéře zpěvačky. Modelka Andrea Kalousová pověsila modeling na hřebík a vydává singl a desku

 Celebrity 
01. srpna 2022 11:29 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Andree první singl pokřtil Mirai Brainzone / volný zdroj
Modelka Jitka Boho se kariéru zpěvačky pokoušela několik let předtím, než dostala angažmá v show Tvoje tvář má známý hlas. To její kolegyně Andrea Kalousová to bere opačnou cestou a dost možná jí to vyjde.

Byla to právě show Tvoje tvář má známý hlas, ve které Andrea úspěšně účinkovala a neustále překvapovala svými pěveckými schopnostmi. A tak si uvědomila, že kariéra zpěvačky by rozhodně nebyla k zahození, ostatně modelku nejde dělat donekonečna.

Andreji to trvalo od Tváře dva roky, ale teď to vypadá na exkluzivní debut. "Hned po své účasti v show Tvoje tvář má známý hlas jsem si začala uvědomovat, že se chci hudbě věnovat víc. Chvilku mi ale trvalo, než jsem našla ty správné lidi, se kterými bych chtěla vážně spolupracovat. Nakonec jsem měla štěstí, že jsem se spojila se špičkou české hudební scény, Reginaldem, Davidem Kandlerem, Lukášem Chromkem a Sofianem Medjmedjem," prozradila nám Andrea.

Kalousová není hudebnice a dobře to o sobě ví, proto se zatím ani nepokouší skládat vlastní písničky. Do značné míry je tedy odkázaná na to, co jí její tým přinese a ve studiu se pak snaží pronikat do všech procesů skládání i nahrávání. Jednu ambici ale Andrea rozhodně má, a tou je psaní vlastní textů.

S hudební kariérou to krásná modelka myslí opravdu vážně a rozhodně nechce být jen nějakou účastnicí televizní show. Proto pilně pracuje na natočení své debutové desky a v současné době má hotovou asi polovinu alba. A to je dost na to, aby si mohla dovolit vydat svůj debutový singl s názvem Padám.

Andrea ke svému prvnímu singlu rovnou natočila i videoklip, který už sklízí na YouTube první úspěchy. Námět klipu je postaven na ikonických scénách ze slavných filmů. "Hlavní myšlenka je totiž obsažena v samotném textu, ve kterém se zpívá, že tenhle svět je crazy jak z filmu.“ Takže se v klipu objevují scény z Kill Billa, Pretty Woman nebo ze Spidermana.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený BrainZone (@brainzone_cz)

Natáčení klipu ale mělo svoje kritické chvíle. Například když Andrea natáčela scénu s nevěstou z Kill Billa, měla herci rozbít lahev o hlavu. "Řekli mi, že je to cukrové sklo, kterým nikomu neublížím. Asi po třetím opakování se však zjistilo, že jím mlátím špatným koncem lahve a že má kvůli mně kolega po celé hlavě boule,“ prozradila na sebe Andrea.

Pětadvacetiletá Andrea je úspěšnou modelkou, které do branže pomohla účast v soutěži krásy Česká Miss v roce 2015. Soutěž sice nevyhrála, ale získala titul Česká Miss World. Díky tomu následně Česko reprezentovala na světovém finále Miss World, v Číně, ale žádného velkého úspěchu tam nedosáhla.

Proslavil ji také vztah s moderátorem Kazmou a právě s ním se loni rozcházela, tedy už v době, kdy pracovala na své hudební kariéře. Tu zvolila jako svoji budoucnost po své úspěšné účasti v sedmé řadě oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas. To bylo v covidovém roce 2020. Andrea pak byla všemi považována za největší překvapení soutěže. Dokonce jedno kolo vyhrála, ale nakonec skončila v semifinále, když se do finálové čtyřky nedostala. Přesto měla na své výkony jen pozitivní reakce, protože před Tváří opravdu nikdy nezpívala ani netancovala.

Nová a hlavně úspěšná zpěvačka by se v českém hudebním rybníčku hodila. Už dlouho se žádná nová výrazněji neprosadila, a to ani ty, které úspěšně prošly Superstar. Kalousová na to jde jinak a následující měsíce ukáží, jestli šlo o správnou volbu.

Autorský článek, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008