Nová kniha usvědčuje Meghan Markle ze lži. Svoji švagrovou Kate skutečně svými manýry rozbrečela

 Celebrity 
23. července 2022 09:31 / Mirka Malá
  16
📷
2 fotografie v galerii
Meghan zřejmě chtěla mít svatbu století  Depositphotos
Šlo o hádku okolo družiček a Meghan Markle ve svém slavném rozhovoru s Oprah Winfrey vehementně popřela, že by svými manýry rozbrečela svoji švagrovou Kate Middleton. Nová kniha ale tvrdí naprostý opak.

Meghan má od svého zasnoubení s princem Harrym pověst fúrie, která vyštvala nejen řadu zaměstnanců Královského paláce, ale její manýry měly rozbrečet i samotnou Kate Middleton. Meghan sice tuhle velmi medializovanou kauzu popřela ve svém slavném rozhovoru s Oprah Winfrey, ale s největší pravděpodobností lhala, stejně jako v řadě dnes již prokázaných detailů.

O co tedy mělo v hádce o družičky vlastně jít? Samozřejmě o malichernosti, které se ale nevybíravým způsobem dotýkaly přímo malé Charlotte, dcery Williama a Kate. Ta měla být mezi družičkami na svatbě Meghan a prince Harryho.

Jenomže panovačná Meghan měla zcela jiné představy o tom, jak mají její družičky vypadat. Na Charlotte se jí nelibily ani šaty, ani punčošky a podle knihy novináře Toma Bowera s názvem Revenge Meghan jednoduše princeznu Charlotte nevybíravým způsobem komentovala a použila i několik nepěkných přirovnání.

Verzi s hádkou, kterou popisuje Bower ve své nové knize, ostatně už přímo či nepřímo v minulosti potvrdila řada lidí, kteří tehdy byli na blízku. Meghan podle nich měla problémy s oblečením princezny Charlotte už několik dní před svatbou a vše vyvrcholilo, když se Meghan nemohla smířit s tím, že by družičky měly mít punčocháče. Kate s tím byla v pohodě, protože to bylo v souladu s královským protokolem, zatímco Meghan měla svůj vlastní názor, který hodlala tvrdě prosazovat.

Poté, co se po svatbě Meghan a Harryho vše provalilo na veřejnost, Královský palác popřel, že by snad vůbec k nějakému sporu došlo. Jen co ale Meghan a Harry utekli od královské rodiny do Ameriky, začalo se zcela veřejně o kauze mluvit. A Meghan nakonec v rozhovoru s Oprah vše otočila a tvrdila, že naopak Kate Middleton rozbrečela ji. A ještě přidala i historku o tom, že se jí nakonec Kate přišla omluvit i s kytkou.

Faktem skutečně je, že na svatebních fotografiích Meghan a Harryho je opravdu šest družiček, které mají holé nožky. Když si Kate brala prince Williama, měly všechny družičky punčocháče, protože tak je to v souladu s královským protokolem.

To vše dohromady podporuje pravdivost verze Toma Bowera a usvědčuje znovu Meghan Markle ze lži. Sám autor knihy navíc není žádný nováček nebo bulvární pisálek. Je to uznávaný novinář, který mimo jiné dlouhé roky pracoval pro britskou stanici BBC. V posledních letech vydává také neautorizované biografie, mimo jiné o slavných byznysmenech typu Richarda Bransona nebo šéfa F1 Bernieho Ecclestonea. Psal rovněž i o princi Charlesovi a jako zkušený novinář si dokáže najít cestu k pravdivým informacím.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod