Pavlína Pořízková ukázala dokonalé tělo v bikinách. V sedmapadesáti strčí do kapsy o generaci mladší modelky

 Celebrity 
20. července 2022 07:52 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pavlína Pořízková už si zase užívá život Depositphotos
Pavlína Pořízková, česká modelka, kterou celý svět zná jako Paulinu Porizkovou, si po letech problémů zase užívá život. A sociální sítě zásobuje nejen zajímavými fotkami, ale také zajímavými komentáři.

Na jedné z posledních fotek, které Pavlína zveřejnila, se nechala zvěčnit jen v bikinách na dovolené v Kostarice. Ostatně právě modeling plavek pro kultovní Sports Illustrated ji ve světě proslavil. Navíc má Pořízková stále co ukazovat. Ve svých sedmapadesáti by se svou skvělou postavou hravě strčila do kapsy mnohem mladší ročníky.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

 

Je dobře, že si Pořízková už zase dokáže užívat život. V roce 2019 našla totiž svého manžela, rockera Ricka Ocaseka mrtvého v jejich luxusním domě, kde s ním už ale nějakou dobu nežila a pokoušela se o rozvod. Tvrdila mimo jiné, že jí byl Ocasek posedlý a kontroloval na jejím životě prakticky všechno, včetně toho, co si obléká.

To ale ještě nebylo všechno. Jen den poté, co našla svého stále ještě manžela mrtvého, dostala zprávu, že ji Ocasek jen několik týdnů před svou smrtí vyškrtnul ze své závěti. Poměrně dlouho to vypadalo, že Pořízková zůstane v Americe zcela bez prostředků. Tato situace Pořízkovou doslova šokovala a zlomila jí srdce. S Ocasekem žila 30 let a na společném účtu byly i peníze, které vydělala modelingem. Šok to byl tak velký, že se Pořízková málem zhroutila.

Nakonec to ale před koncem loňského roku dobře dopadlo a Pořízková se správci závěti svého manžela, se kterým se vlastně ani nestihla rozvést, uzavřela dohodu, díky které získala blíže nespecifikovanou sumu, podle newyorského práva by to měla být třetina jeho majetku.

Není tedy jasné, kolik peněz nakonec Pořízková získala, protože nikdy ani neexistovala informace o tom, jaký majetek a kolik peněz na účtech Ocasek měl. Než se od něho Pořízková odstěhovala, žili společně v domě s hodnotou 10 milionů dolarů a lze předpokládat, že, další miliony měl slavný rocker na účtech.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

 

Teď si tedy může Pořízková zase užívat a fotit se na Instagram. K jedné z mnoha fotek, mimo jiné, před několika týdny napsala: "Věděli jste, že jsme jako lidé naprogramováni k tomu, abychom se porovnávali s ostatními? Srovnávání se nevyhneme. Ale můžeme kontrolovat naše reakce na srovnání. Jsem 57letá žena a začínám svůj život znovu. Neustále se srovnávám s jinými ženami v mém věku. Když zapadnu, stejně nějak cítím, že vyčnívám i pozitivně, mám ze sebe dobrý pocit. Když se mi nedaří, stydím se. Hanba mi říká, že nejsem dost dobrá. Takže můj první instinkt je otočit to a zahanbit osobu, která mi způsobila hanbu. Kdybych do toho šla, publikovala bych urážlivé a zahanbující komentáře na účtech jiných žen. Protijed na stud, který je celý niterný a egocentrický, je empatie. Když si uvědomím svůj stud, že nevypadám tak mladě, nejsem tak bohatá, ani hezká, ani úspěšná ani milovaná jako žena, se kterou se srovnávám, dokážu to změnit."

Autorský článek, další zdroj: Instagram.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008