Jennifer Lopez a Ben Affleck nejsou jedinými celebritami, které se po rozchodu vzaly. Většinou to ale stejně skončilo špatně

 Celebrity 
21. července 2022 12:30 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lopez a Affleck jsou po 18 letech snad už jinými lidmi a manželství jim vydrží Depositphotos
Před osmnácti lety se rozešli poté, co tehdy odložili svatbu, a nakonec je z Jennifer Lopez přeci jen paní Affleck. Což vlastně většinu jejích fanoušků naštvalo. Každopádně tihle dva nejsou rozhodně jedinými celebritami, které se po rozchodu vzaly. Akorát že téměř nikdy to nemá šťastný konec.

Jediný šťastný konec zatím ještě zažívají Justin Timberlake a Jessica Biel. Tihle dva spolu začali chodit už v roce 2007, ale v roce 2011 se rozešli. Hodně se tehdy mluvilo o tom, že Timberlake má zálibu v ženách, a nechtěl se proto tehdy vázat v manželství. Jenomže mu nakonec neunikl a Jessicu Biel si vzal hned o rok později. O jak zdravé manželství ale ve skutečnosti jde, o tom by se dalo široce diskutovat. Nedávno se na veřejnost dostala informace o tom, že si je Jessica Biel záletnictví svého manžela dobře vědoma, a proto si do předmanželské smlouvy nechala dát klauzuli, díky níž má inkasovat statisíce dolarů pokaždé, jakmile Timberlakeovi přijde na nevěru.

Taky budoucí britský král princ William se rozešel se svou manželkou Kate, i když tenhle příběh určitě dobře dopadne, protože Kate Middleton si titul královny jistě nenechá ujít. S Williamem začala randit po roce 2000 už na univerzitě, ale v roce 2007 se nakonec tihle dva rozešli. Dohromady se dali už po několika měsících a nakonec se v roce 2012 vzali a dnes spolu mají tři děti a poctivě čekají na královský trůn.

Následující příběhy o rozchodech a svatbách už doslova nestojí za nic. Slavná je story Elizabeth Taylor a Richarda Burtona. Liz se do něho bláznivě zamilovala při natáčení Kleopatry v roce 1962 a pak už to byl fofr. O dva roky později se vzali, v roce 1974 se rozvedli, o rok později se zase vzali a rok nato zase rozvedli. Burton si rád užíval alkoholu i žen a nakonec byl celkem pětkrát ženatý.

Taky zpěvačka Miley Cyrus byla roky závislá na krasavci Liamu Hemsworthovi, se kterým chodila od roku 2009 a v roce 2013 bylo po všem. To už se zhruba rok spekulovalo o tom, že ve vztahu jsou velké problémy a tihle dva se zřejmě rok jen dokola rozcházeli a scházeli. Nakonec ale Miley Liama uhnala a vzala si ho v roce 2016, bohužel jen na rok.

To zpěvačka Pink o rozpadu svého manželství dokonce složila obrovský hit s názvem So What. S motokrosařem Carey Hartem chodila Pink od roku 2001 a o pět let později si ho vzala. Na složení velkého rozchodového hitu přišel čas už v roce 2008. Nakonec se ani nerozvedli, nicméně nějaký čas žili odděleně a pak se prý dohodli, že si tak nějak dají svolení dělat si, co každého baví. Akorát že Pink na rozdíl od Jessicy Biel za to žádné dolary nevybírá.

Autorský článek, další zdroj: Sky News

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008