Cameron Diaz zažívá svůj comeback. Po osmi letech se vrací do nového filmu

 Celebrity 
14. července 2022 09:29 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Cameron Diaz se vrací k filmu Depositphotos
Cameron Diaz zažívá svůj comeback. Po osmi letech se vrací z hereckého důchodu, aby si zahrála v novém filmu po boku Jamieho Foxxe. Svěřila se, že jí tahle část života chyběla.

Na osudovou lásku se nezapomíná. A neplatí to jen u lidí. Cameron Diaz se po osmi letech vrací k herectví a vyjadřuje své nadšení. Svou hollywoodskou kariéru opustila, aby se zaměřila na rodinu a věnovala se své společnosti na víno s názvem Avaline. Nyní však cítila, že ji filmová branže volá zpět a rozhodla se natočit nový film. Objeví se po boku Jamieho Foxxe ve snímku s názvem Back in Action od streamovací platformy Netflix. Pojmenování filmu tak trochu odráží i hereččin návrat do Hollywoodu.

Diaz se objevila v pořadu Saturday Morning, ve kterém se spolumoderátorkou Danou Jacobsonovou promluvila o tom, jak nechala svou kariéru za sebou. „Když děláte něco, co znáte a děláte to dobře, víte, jak to funguje. To vás pohlcuje celý život. Chtěla jsem na chvíli ustoupit, abych se mohla podívat, jak celý obrázek vypadá. Abych zjistila, co bych mohla udělat lépe. A díky tomu bych se mohla cítit celistvější.“ Dodala: „A to jsem také udělala."

Diaz přiznala, že jí chybí určité části, které jsou s procesem vzniku filmu spojeny. „Chybí mi aspekty herectví nebo natáčení filmů. Ano, natáčení filmů je zvláštní dovednost, kterou je zábavné cvičit a být její součástí. Taky je to jiný životní styl. A na to musíte být připraveni,“ vysvětlila.

Dodala: „Každý má jen 100 procent a vždy musíte přijít na to, jak těch 100 procent rozdělit, abyste je rozšířili do všech částí vašeho života, na kterých záleží."

Přestože byl její manžel Benji Madden jeden z důvodů, proč odešla z herectví, sám ji nakonec pobízel, aby se k němu vrátila. Údajně „byla připravena znovu jednat. Potřebovala jen postrčit. Benji ji vždy velmi podporoval v tom, co chce dělat, zejména v její kariéře."

Diaz si ale chce zachovat jakýsi odstup, aby se mohla věnovat všemu, co ji naplňuje. „Nechce, aby herectví ovládlo její život tak, jako tomu bylo předtím," dodal zdroj. Snímek Back in Action je však pro ni údajně tím správným filmem se správnou postavou, který přišel ve správný čas. „Všechny dílky zapadají na své místo."

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Cameron Diaz (@camerondiaz)

 

Samotná Diaz nadšení z nového projektu neváhala vyjádřit svým fanouškům. Koncem minulého měsíce sdílela zprávy o svém hereckém návratu a na Instagram napsala: „Nemůžu se dočkat, bude to pecka!"

Čtyřnásobná kandidátka na Zlatý glóbus debutovala ve filmu Maska, díky kterému rázem získala velkou popularitu. Následovaly filmy jako Líbánky bez ženicha, Něco na té Mary je, Charlieho andílci, Vanilkové nebe, Prázdniny, Zkažená úča, Zatím spolu, zatím živi nebo Jedna za všechny.

Autorský článek, zdroje: people.com

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve