Hvězda Spider-Mana se ve čtyřiceti a po dvou dětech konečně vdala

 Celebrity 
10. července 2022 08:00 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kirsten Dunst je ve čtyřiceti konečně vdanou paní Depositphotos
Letos byla nominována na Oscara, ale to rozhodně nebyla její letošní nejšťastnější událost. Herečka Kirsten Dunst, hvězda Spider-Mana se před několika dny konečně vdala.

Kirsten si vzala svého dlouholetého přítele Jesse Plemonse, se kterým má už dvě děti. Svatba se konala na Jamajce v luxusním resortu GoldenEye. A protože si novomanželé dlouhodobě střeží svoje soukromí, žádné další detaily o svatbě nejsou k dispozici.

Dunst a Plemons se poznali už v roce 2015 během natáčení velmi oceňované série Fargo, kde hráli manželský pár. On byl obyčejný chlapík, který chtěl rodinu, ona se ale na malém městě nudila a toužila po něčem větším. Právě díky jejím ambicím se nakonec spousta věcí zvrtla, došlo k několika vraždám a věrný manžel svou rozmazlenou paničku rozhodně nenechal na holičkách.

Chodit ale spolu tihle dva začali až o rok později, protože v době natáčení seriálu Kirsten ještě chodila s Garrettem Hedlundem. Zda se s ním nakonec rozešla právě kvůli Plemonsovi, není jasné, ale pak se dali hned dohromady a od té doby jsou nerozluční.

V roce 2017 se zasnoubili a o další rok později se jim narodil první syn Ennis. Loni Kirsten Dunst porodila dalšího syna Jamese Roberta. Ale svatba byla stále v nedohlednu. Nakonec herečka vysvětlila, že se prostě jen nechtěla vdávat v době koronavirové pandemie.

Teď budou Dunst a Plemons tvořit jeden z nejpevnějších párů Hollywoodu. Sám herec, který také letos získal nominaci na Oscara, před několika lety řekl, že to byla láska na první pohled. "Okamžitě, aniž bychom si vyměnili příliš mnoho slov, jsem se jí podíval do očí a uviděl tu krásnou, milou a přívětivou lidskou bytost, kterou je."

Na lásku svého života si ale Plemons musel pořádně počkat. Kirsten Dunst totiž v minulosti chodila s hezkou řádkou mužů, i když nejsledovanější bylo její randění s Jakem Gyllenhaalem. Chodili spolu mezi lety 2002 a 2004 a před ním ještě Kirsten stihla randit se synem Dustina Hoffmana Jakem a herci Benem Fosterem a Tobeym Maguirem.  Rozchod s Gyllenhaalem byl pro Kirsten ale velmi bolestivý, Mezi roky 2007 až 2008 stihla hned šest známostí, včetně té s hercem Joshem Hartnettem.

Od roku 2010 chodila Kirsten Dunst asi rok s bubeníkem Jasonem Boeselem, kterého pak vyměnila za již zmiňovaného Garretta Hedlunda, se kterým byla pět let až do roku 2016.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47