Supermodelka Kate Moss dostala v osmačtyřiceti další multimilionový kšeft. Gigi Hadid může jen závidět

 Celebrity 
21. července 2022 10:08 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Kate Moss se do modelkovského důchodu rozhodně nechystá Depositphotos
Je jí osmačtyřicet, nesmí ani do Ameriky, kde kdysi měla problém s drogami, ale je to zkrátka supermodelka, kterých běhá po světě jen pár. Kate Moss si rozhodně nemusí lámat hlavu s tím, jak se bude v modelkovském důchodu živit.

Žádný důchod se pro Kate Moss totiž nechystá. Naopak. V osmačtyřiceti dostala neskutečně lukrativní kšeft v přepočtu za 145 milionů korun. Bude, světe div se, tváří nápoje Diet Coke. Respektive, Kate byla dokonce jmenována kreativní ředitelkou značky.

Co přesně kromě focení bude Kate Moss jako kreativní ředitelka dělat, není jasné,  jde nejspíš jen o pěkný název pro ukazování se s dietní colou.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Kate Moss Agency (@katemossagency)

 

Takže Kate Moss, která v osmdesátých letech patřila k tzv. supermodelkám společně s Naomi Campbell, Lindou Evangelista, Cindy Crawford, Elle Macpherson a dokonce i Pavlínou Pořízkovou, má na důchod vystaráno.

Kate sice patřila k nejslavnějším modelkám, později se ale proslavovala spíš jako velmi aktivní uživatelka drog a alkoholu a milovnice divokých večírků. Dnes je tohle její období naštěstí dávno pryč a Kate Moss nenápadně vydělává peníze, které kdysi rozházela. Má vlastní firmu Kate Moss Limited, která má hodnotu téměř 350 milionů korun a jen za loňský rok vydělala v přepočtu 87 milionů korun.

A jak se zdá, Kate se na stará, modelkovská kolena dala hodně dohromady a dokáže být i zdatnou byznysmankou. Založila vlastní modelingovou agenturu a má vlastní modelky, na kterých každoročně vydělává miliony. Mezi mladými modelkami, o které se firma Kate Moss stará, je i její devatenáctiletá dcera Lila Moss, i když na modeling zrovna nemá postavu. Měří totiž jen 168 centimetrů. Jsou tam ale i velmi známá jména, například Stella Maxwell, Ella Richards, která je vnučkou kytaristy Rolling Stones Keitha Richardse, nebo dokonce zpěvačka Rita Ora.

Podobně jako Kate Moss se v posledních letech daří také dalším supermodelkám její generace nebo o pár let mladších. Stačí připomenout Heidi Klum, která roky uváděla v televizi velmi sledovanou modelingovou reality show, nebo Cindy Crawford, která stále rovněž dostává lukrativní zakázky. Jakoby snad všechny ty mladé krásky jako Gigi a Bella Hadidovy, Kendall Jenner a další z této věkové kategorie mladých modelek, byly jen takové krátkodobé hity, které se ve světě módy zanedlouho omrzí.

Není proto žádným překvapením, že mezi Top 10 nejslavnějších modelek současnosti patří stále Naomi Campbell a prostřední generace modelek, jako jsou Cara Delevingne, Irina Shayk či Adriana Lima.

Autorský článek, další zdroje: Daily Mail, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?