Známá zpěvačka s dětmi na pobytu v Řecku přežila zemětřesení bez úhony!

 Celebrity 
22. července 2017 02:00 / René Černý
  1
📷
3 fotografie v galerii
Hanka Křížková, Pavlem Bočkem a částí dětí z ozdravných pobytů, kteří prožili v Řecku zemětřesení! Archiv OS Sluneční paprsek
Zemětřesení, které postihlo část Řecka, zažila na vlastní kůži i zpěvačka a herečka Hanka Křížková. Ta je s kamarádem, lékařem Pavlem Bočkem na ozdravném pobytu s padesátkou dětí, které jsou po onkologické léčbě. Z události naštěstí všichni vyvázli zdraví, ale měli pořádně nahnáno!

„Zažili jsme minulou noc poměrně silné zemětřesení. Cestovala se mnou postel,” usmívala se Hanka Křížková. „Všechno na stole popadalo, dveře ttřískaly, celý hotel jakoby se nakláněl. No měli jsme docela nahnáno,” svěřila se zpěvačka, která letos v srpnu oslaví své šedesátiny.

„Jsme všichni v pořádku, nikomu se nic nestalo. Pro děti to bylo trochu možná dobrodružství, ale raději se bez takového obejít…,” podotkla zpěvačka.

V Řecku tráví pět desítek dětí různých věkových skupin dva týdny. „Jde o děti po onkologické léčbě. Tyto ozdravné pobyty, které mají veliký smysl a význam, pořádá naše Občanské sdružení Sluneční paprsek celou řadu let. Jezdíme vždy ve dvou turnusech,” podotkl přední český onkolog a pediatr Pavel Boček, který se o děti stará také s Janou Bašeovou a i díky významnému finančnímu přispění nadace Život dětem!

„S dětmi děláme různé hry, výlety, karnevaly, soutěže. Jsem moc ráda, že mohu být prospěšná, protože působím jako taková hodná teta “psycholožka”. Děti jsou vždy nadšení a už se těší, že třeba další rok budou moct jet zase,” dodala Křížková, která  věří, že žádné další otřesy nikdo z ozdravného pobytu v následujících dnech ani nocích už nezažije. „Rádi se bez toho obejdeme….Jinak je tu nádherně, skvělé počasí, úžasné moře, skvělý personál…,” dodala zpěvačka.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47