Otřesná tajemství George Michaela: Drogy, sex i znásilnění, píše se v nové biografii

 Celebrity 
24. června 2022 08:46 / Mirka Malá
  4
📷
2 fotografie v galerii
George Michael měl všechno, ale neměl sám sebe Depositphotos
George Michael byl jedním z nejuznávanějších zpěváků, to se ale postupně měnilo, na konci své kariéry, kterou ukončila jeho předčasná smrt, už z něho byl jen neustále zdrogovaný gay. Nová biografie navíc o něm vyzradila mnohá temná tajemství.

Knížka, která vyjde na konci tohoto měsíce tvrdí, že slavný zpěvák po roce 2008, kdy dokončil svoje koncertní turné, žil už v podstatě jenom na drogách. O tom, že dokáže denně vykouřit desítky jointů se dobře vědělo, ale autor jeho biografie James Gavin tvrdí, že " George spal do pozdního odpoledne a pak už jen kouřil jointy, hrál videohry, bral GHB a chodil na místa, kde se hojně scházeli gayové."

GHB je velmi nebezpečná droga, které se hantýrkou říká tekutá extáze, ale se skutečnou drogou extáze nemá nic společného. GHB se používá především při sexu, protože uvolňuje tělo a podporuje vzrušení a také prakticky smazává všechny zábrany.

George Michael ji používal, když si chtěl užít sex s neznámými gayi a další nebezpečnou vlastností této drogy je, že její uživatel je tak zmatený, že se klidně nechá i znásilnit. Proto se jí také říká znásilňovací droga.

V roce 2008 se to tedy s Georgem Michaelem všechno zlomilo.  To byl ten rok, kdy byl zatčen na pánských záchodcích v metru v oblasti Londýna, kde gayové hledají rychlý sex. Při zatčení policie u zpěváka našla marihuanu a kokain. Netrvalo pár měsíců a Michael skončil ve vězení znovu poté, co havaroval s autem a policisté, kteří dorazili na místo nehody, jej našli zpoceného a s rozšířenými zorničkami, tedy pod vlivem drog. Dostal čtyři týdny za mřížemi a bylo to už jeho dvanácté zatčení během sedmi let.

James Gavin si ve své knize hodně všímá právě Michaelovo zneužívání drogy GHB. Tvrdí, že zpěvák se neměl rád a GHB z něj činila sexuálně přitažlivého, nebo si to alespoň myslel. I když někde na záchodcích je to asi jedno. "Ale také ho to přivedlo na děsivou novou úroveň sebezničení. GHB je návykovější než pervitin a rizikovější ve všech variantách," píše Gavin.

Kvůli GHB a sexu udržoval George Michael také dlouholetý vztah s pornohercem Paulem Stagem. Ten bu obstarával drogu a byl při ruce, když chtěl Michael sex. Za obojí mu slavný zpěvák samozřejmě platil. "George byl do GHB blázen. Byl neuvěřitelně sexuálně aktivní a v jeho mysli se drogy rovnaly sexu a sex se rovnaly drogám,“ cituje kniha Paula Staga.

V roce 2014 šlo už opravdu do tuhého. Michael neuvěřitelně ztloustnul, jak se stále přejídal a trpěl záchvaty paniky. Skládat a nahrávat nové písničky už pro něho bylo prakticky vyloučené. Předávkovaného GHB ho našla veřejnosti neznámá osoba v jeho vaně a údajně nešlo o jeho první předávkování touto drogou. Nakonec zpěvák souhlasil a pod nátlakem okolí a svého psychiatra šel na léčení. Ve švýcarské luxusní léčebně strávil něco přes půl roku, což ho přišlo na 1,5 milionu liber. V polovině roku 2016 se vrátil domů, ale bohužel mu "čistý štít" vydržel sotva pár týdnů. Na Štědrý den téhož roku byl George Michael nalezen mrtev ve svém domě. Bylo mu 53 let a po předávkování mu selhalo srdce, stejně tak jako ledviny.

Autorský článek, další zdroj: New York Post - Page Six

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008