Královský palác ukončil vyšetřování šikany zaměstnanců ze strany Meghan Markle. Zjištění jsou prý velmi citlivá

 Celebrity 
21. června 2022 07:30 / Mirka Malá
  18
📷
2 fotografie v galerii
Pro Meghan nejsou závěry vyšetřování zřejmě vůbec lichotivé Depositphotos
Bylo to velmi hektické a zvláštní období, když si Meghan Markle vzala prince Harryho a stala se členkou královské rodiny se všemi tituly i povinnostmi. Nakonec to vedlo k tomu, že se Meghan a Harry raději všeho vzdali, včetně financí a žijí si na vlastní pěst v Americe.

Jednou z velkých kauz z doby, kdy ještě prominentní pár žil v Anglii, byla šikana. Sama královna proto iniciovala vyšetřování, na které si najala soukromou právní firmu. Vyšetřit se měla údajná šikana ze strany samotné Meghan Markle vůči zaměstnancům.

Královna, která sama vyšetřování financovala, chtěla vědět, zda skutečně k šikaně došlo. Dva zaměstnanci, kteří tehdy pracovali pro vévodkyni ze Sussexu, tedy Meghan Markle, byli přinuceni odejít z jejích služeb. A královna chtěla vědět, zda skutečně k šikaně došlo, aby případně mohla nastavit vůči zaměstnancům paláce nová pravidla.

A zřejmě tam nějaká ta šikana skutečně byla, protože Buckinghamský palác se rozhodl závěry vyšetřování nezveřejnit, protože byly zjištěny citlivé informace. Ty by zřejmě mohly vztahy mezi Meghan a Harrym a zbytkem královské rodiny ještě zhoršit.

Informací je tedy málo, protože se raději nikdo veřejně moc nevyjadřuje. Jedna z bývalých pobočnic vévodkyně ze Sussexu nicméně veřejně vypověděla, že ji Meghan záměrně ponižovala. A že takových věcí se zřejmě dělo víc, uvádějí i utajené zdroje různým britským novinám.

Sama Meghan Markle v loňském roce rázně popřela, že by ona sama kohokoliv šikanovala a naopak tvrdila, že se terčem šikany stala ona sama.

Pro Meghan a Harryho pracovalo v předmětnou dobu zhruba 25 zaměstnanců, jak už ale bylo řečeno, většina veřejně nepromluvila o poměrech v paláci a je otázkou, zda vůbec byli všichni vyslechnuti. Jasné je pouze to, že dva vedoucí zaměstnanci byli v rámci údajné šikany odejiti, pobočnice šikanu veřejně potvrdila další pracovnice řekla, že Meghan byla krutá a často používala manipulaci.

Meghan o svém krátkém životě v královské rodině hodně mluvila ve svém kontroverzním interview s Oprah Winfrey a přímo obvinila Královský palác z toho, že celou záležitost záměrně překrucuje, aby manipuloval veřejným míněním. Nicméně v tomto interview Meghan řekla spoustu věcí, které se později ukázaly jako nepravdivé. Jakou pravdu tedy královnino vyšetřování šikany odhalilo, se nikdy nedozvíme. 

Autorský článek, další zdroj: New York Post - Page Six, Interview with Oprah Winfrey.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47