Saxana si vykouzlila elixír mládí. Jinak si to neumíme vysvětlit...

 Celebrity 
27. února 2014 12:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Málokdo by Petře hádal její věk Foto: Aleš Macciani
Málokdo by hádal, že filmové čarodějnici Saxaně je už 64 let. Herečka a zpěvačka Petra Černocká je sice řazena do kategorie babička, ovšem tu z ní udělala vnučka Olivie Coco, nikoli vzhled. Stejně tak užívá plnými doušky život se všemi jeho radostmi. Ukázala nám to v makedonské restauraci Džambulka, kde se hbitě vlnila do rytmu s přítomnou břišní tanečnicí. „Není mi už sice dvacet, k sexy tancům mám ale pořád dost blízko,” komentovala své dovádění zpěvačka, která má pohyb prostě v malíčku.

Tóny makedonské hudby probudily i přítomného Pavla Vohnouta, který tanec miluje, ovšem se smíchem si neodpustil fórek na adresu své nadváhy: „Nejlepší břišní tanec, jaký jste kdy mohli vidět, byl v době, než jsem zhubnul těch šedesát kilo! Kdybyste viděli to moje rozvlněné břicho, pochopili byste, o čem mluvím.”

Celá hostina se nesla v makedonském duchu. Hosté také kromě okukování břišní tanečnice připravovali tradiční předkrm, ochutnávali lahodná vína Stobi a také zaimprovizovali za zpěvu makedonské písně, jak jinak než v makedonštině, což byl pro mnohé jazykový oříšek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum