Ed Sheeran žije mimo realitu. Sousedé bojují proti stavbě jeho pohřební krypty

 Celebrity 
20. února 2022 18:05 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jeho sídlu se už přezdívá Sheeranville Depositphotos
Má miliony fanoušků a koncertuje prakticky už jen po velkých stadionech. A možná právě proto o něm teď sousedé tvrdí, že už slavný zpěvák žije mimo realitu.

Plán 31letého zpěváka postavit na svém pozemku soukromou pohřební komoru je na cestě ke schválení, navzdory protestům sousedů. V rámci renovace svého 16akrového sídla ve Framlinghamu ve Velké Británii za více než 5 milionů dolarů plánuje Ed Sheeran postavit dvoupatrovou soukromou kapli s kryptou.

Povolení dostane, protože je slavný

Zatímco kaple vybavená vitrážovými okny a vytápěná ekologickým tepelným čerpadlem byla schválena ke stavbě v listopadu 2019, klenba z cihel, dřeva a betonu způsobila větší rozruch. Přestože okresní rada ve východním Suffolku ještě formálně nedala Sheeranovi zelenou pro stavbu, očekává se, že stavební povolení nakonec dostane, navzdory protestům sousedů. 

Skutečnost, že Sheeran chce místo posledního odpočinku mít stranou od běžné populace, by měla být známkou toho, že s moderní kulturou není něco v pořádku, jak říká jedna z protestujících sousedek. "Jsou celebrity nyní tak odtržené od reality, že každý jejich živý nádech a nyní dokonce i akt umírání jsou odděleny od nás ostatních?" dodala. Sheeranova hrobka by podle dostupných informací měla být přístupná přes zadní část soukromého kostela.

Ačkoliv se tedy jeho sousedé snaží napadnout Sheeranovy plány na poslední odpočinek, zdá se, že zpěváka nezastaví. V Anglii totiž neexistují žádné zákony proti pohřbívání těl na soukromém pozemku. Takže proč by si nepostavil vlastní kapli s hrobkou.

Zdroj: NY Post, The Sun.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve