Tajemství skvělé figury Terezy Ramba odhaleno. Krátce po porodu se musela svlékat v novém filmu

 Celebrity 
23. února 2022 08:21 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tereza Ramba krátce po porodu natáčela intimní scény Bioscop
Tereza Ramba přiznala, jak se jí po porodu podařilo dostat tak rychle těhotenská kila dolů. Mohla za to totiž role, ve které hraje dokonce devatenáctiletou holku, která se ve filmu musí také částečně svléknout.

"Chvilku po porodu mě Jan Svěrák obsadil do role devatenáctileté slečny, která má ve scénáři jednu nahou scénu za druhou. Jemu tak můžu poděkovat, že jsem se během těch tří měsíců dostala do formy,“ svěřila se dvojnásobná maminka a oblíbená herečka Tereza Ramba.

Tereza se svlékala před svým ex Vojtou Kotkem

"Moje lékárnice Vendula si o sobě myslí, že je upjatá, ale díky Máriovi, kterého hraje Vojta Kotek, zjistí, že je vlastně vášnivá. Pro mě to byla těžká role, Jan mi vždycky připraví nějakou výzvu, ať už to bylo ve filmu Po strništi bos, kdy jsem vlastně poprvé hrála maminku, nebo tady. Ale byla to hrozně hezká práce,“ popsala Tereza Ramba svou roli ve filmu Betlémské světlo.

Jejím hereckým partnerem byl její bývalý přítel Vojta Kotek. A byl to právě on, se kterým měla podle scénáře Tereza intimní scény. "Mám tam jednu nahou scénu za druhou. A myslím, že s kýmkoliv jiným než s Vojtou by se mi to točilo těžko. Ale my jsme v podstatě jako rodina, a to pro mě bylo zásadní. Honza přišel s tak krásným, něžným scénářem, že jsem si říkala, že on a kameraman Vladimír Smutný si zaslouží důvěru. Nikdy jsem nic takového netočila, a když už to mám někdy udělat, tak pořádně a s Honzou,“ dodala herečka.   

I když se Tereze odvážné scény s Vojtou Kotkem točily dobře, podle jejích slov však nešlo o jednoduché natáčení. "S Honzou to bylo náročnější, protože jsou oba s Vladimírem Smutným opravdu hodně vizuální. Vizuální stránka dostává spoustu prostoru, což je ale dobře, to z filmů mizí, a přitom je to strašně důležité. I když pro herce je to o to těžší, protože musíme udržet pozornost dlouho na malých plochách,“ vysvětlila Ramba.

Zdroj: Bioscop.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod