Co vyhání prince Harryho a Meghan z jejich luxusního domu? Stručně řečeno je to smrad

 Celebrity 
14. února 2022 14:20 / Mirka Malá
  5
📷
2 fotografie v galerii
Harry a Meghan údajně hledají nový dům Shutterstock
Už před několika týdny se psalo o tom, že se Harry a Meghan chtějí odstěhovat ze svého jinak opravdu luxusního sídla v Santa Barbaře a hledají už nový dům. Jenomže tehdy ještě nikdo nevěděl, proč se promimentní pár chce vůbec stěhovat.

Teď už je ale jasné, že Harry a Meghan mají docela pádný důvod. Kdo by se jim taky divil, když dali za své sídlo 15 milionů dolarů a teď je terorizuje opravdu velký smrad. A nejsou sami. I jejich sousedé řeší stejný problém.

Za všechno může nedaleký močál

Nepěkný zápach pochází z nedalekého ptačího útočiště Andrée Clark, což je 42akrový slaný močál, který je jedním z největších útočišť pro divokou zvěř v kraji. Stojatá voda v močále ale lidově řečeno hnije, což vede k silnému zápachu. "Páchne to jako droby, které hnijí na slunci. Svírá se mi z toho žaludek,“ řekl jeden z obyvatel Montecita. Místní úředníci říkají, že zápach by mohl přetrvat až do podzimu, kdy se očekává, že budou dokončeny úpravy potrubí.

Není to ale vůbec poprvé, co Harry a Meghan museli na svém sídle řešit problémy se zápachem. V loňském roce například měli potíže s blízkou legální továrnou na konopí, které se v oblasti pěstuje poté, co došlo na jeho legalizaci v roce 2016. 

Sídlo manželů se nachází v blízkosti 20 velkých skleníků plných konopí, takže zjednodušeně řečeno celé toto luxusní předměstí páchne trávou. Sousedé vznesli řadu stížností a podnítili firmu k instalaci nových systémů kontroly zápachu.

Harry a Meghan si tedy za těch pár let, co v Santa Barbaře bydlí, opravdu užívají smradu až dost. Dům koupili v červnu 2020 a jde opravdu o luxusní sídlo s 19 ložnicemi, knihovnou, kanceláří, lázněmi se samostatnou suchou a mokrou saunou, posilovnou, hernou, kinem, vinným sklípkem a garáží pro pět aut. Na jižním konci pozemku je navíc ještě dům pro hosty se dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami. Hodnota nemovitosti se dnes podle odhadu realitních makléřů odhaduje na neuvěřitelných 26 milionů dolarů. Montecito je také domovem Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres, Orlanda Blooma a Katy Perry. 

Zdroj: NY Post, Mirror.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47