Věřili byste, že tenhle sexy fešák je vnukem Louise de Funese?

 Celebrity 
30. listopadu 2019 07:25 / René Černý
  0
📷
7 fotografií v galerii
Louis de Funes a jeho vnuch Charles  Archiv
Koncem ledna to bude neuvěřitelných 37 let, kdy zemřel slavný francouzský herec, komik Louis de Funes. Diváci jej znají především z filmů jako potrhlého komisaře či z jiných rolí nervních malých mužíků, šermujících rukama před očima a dělajících grimasy. Málokdo ale zná jeho soukromí. My jsme narazili na jednoho z jeho vnuků a budete koukat, jaký je to sexy fešák!

Ač sám Louis de Funes, který se stal slavným až před 50. rokem svého věku, nebyl žádný krasavec, i když charisma měl veliké, už jeho synové z druhého manželství Olivier, který s ním v pár filmech hrál, i starší Patrick, dnes lékař v penzi, byli fešáci. No a vnuci a vnučky, tak ti se opravdu vyvedli.

Za všechny lze ale jmenovat a ukázat Charlese de Funese, který je poměrně aktivní na sociálních sítích, studoval ve slavných francouzských módních domech na oděvního návrháře a dnes je z něj byznysmen v mnoha směrech. 

Mnoho francouzských, ale i evropských a světových odborníků na fashion si ho díky instagramu všimlo, protože Charles de Funes, vnuk Louise a syn Oliviera de Funese, je opravdu velký fešák.

"Ano, jsem vnukem Louise de Funese a jsem na to hrdý. Nejsem namyšlený, že můj dědeček byl slavný, ale jsem pyšný, že jsem jeho vnukem a že on byl tak skvělý," říká Charles, který se věnuje mnoha věcem a zájmy má v módě, designu, krásných autech i ženách.

Charles pochází z dvojčat. Jeho bratrem je Adrien de Funes, který ale není tak činný na sociálních sítích. Rodina slavného herce byla vůbec rozrostlá. Málokdo ví, že měl z prvního manželství ještě prvního syna Daniela, který však před dvěma lety zemřel. Během života se musel s otcem vídat jen tajně a dokonce ani na pohřeb slavného komika nesměl on ani jeho matka, první žena de Funese. "Otec se s námi vídal potají, hlavně se mnou. Jeho nová paní Jeanne Augustine Barthélemy (praneteř spisovatele Guy de Maupassanta) si to nepřála a dělala vše pro to, abychom se nevídali," prozradil před smrtí v rozhovoru pro jeden časopis nejstarší syn Louis de Funese.

Sám slavný herec také veřejně mluvil vždy jen o dvou synech, o třetím se zmiňoval velmi vzácně. "Do smrti ho mrzelo, že Daniel je takový upozaděný. Jeho paní byla hodná, ale upevňovala si tím pozici a nechtěla, aby se její ´FuFu´, jak se Louisovi familiérně říkalo, jakkoli vracel k minulosti. Zvláště, když žili na zámku Clermont u Nantes, kde pěstoval pověstné růže a jehož polovinu Louis poté, co vydělal první miliony po natočení prvního filmu o Četnících, odkoupil od rodiny své ženy. Tou byli příbuzní spisovatele Maupassanta. 

Dnešní příbuzní Louise de Funese jsou rozeseti po celé Francii. Vnuk Charles, který se živí i jako model a rád o sobě nechává vědět, především sexy fotkami na sociální síti, nevylučuje, že by někdy mohl ve stopách svého dědečka jít. Ale nyní to nepovažuje za prioritu, zatímco jiná z vnuček Julie se věnuje filmové produkci a působí i jako producentka.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008