Zásadní rozhodnutí Petry Janů: Už nebudu žít sama!

 Celebrity 
27. listopadu 2019 19:21 / René Černý
  11
📷
4 fotografie v galerii
Petra Janů už nechce žít sama Archiv L. Hatašová
Letos v prosinci uplyne osm let od chvíle, kdy zpěvačka a trojnásobná Zlatá slavice Petra Janů ovdověla. Přišla o manžela, s nímž žila přes 30 let. Stále čelí dotazům, zda už někoho nového má. Teď ovšem udělala radikální rozhodnutí - už nebude žít sama!

Petra Janů, která, jak sama říká, už žádného chlapa nechce a pokud někdy, tak by to musel být "ambulantní vztah", přehodnotila své myšlenky. 

"Došla jsem k rozhodnutí, že už sama žít nebudu. Pořídím si chlapa a bude to. Je malej, krásnej a chlupaťoučkej," zaskočila maličko všechny kamarády, kterým to svěřila.

Nejde ale o muže, nýbrž o štěně maltézáčka, kterého si pořídí na jaře z chovatelské stanice Maja. "Už jsem tohle plemeno před lety měla a jsou to miláčkové. Navíc pejsek je skladný, dobře se s ním jezdí a nezabírá moc místa. Ale od chvíle, kdy si pro něj - až se narodí - pojedu, už nebudu žít sama. Byla jsem se teď seznámit s rodinkou mého budoucího kámoše v chovatelské stanici, která se léta zabývá chovem maltézáků," říká zpěvačka, kterou teď čeká řada adventních a vánočních vystoupení.

"Doposud jsem se mohla mazlit se štěňátky svých přátel, teď budu mít už i vlastní. Tedy konkrétně budeme si pořizovat hned dva. S kamarádkou a její malou dcerkou jsme se rozhodly, že jednoho budu mít já a druhého ony. Takže to budou bráškové z jednoho vrhu," prozradila Janů, která se už teď těší, až bude s hafíkem obývat nejenom svůj dejvický byt, ale i jihočeskou chalupu, kde má velkou zahradu a může do lesa chodit na procházky.

Až prý pojede na dovolenou, bude mít zajištěné hlídání, což je velmi důležité. "Nikdy nejezdím na nějak extrémně dlouhou dobu a budou hlídat ti, které bude pejsek znát. Jen tak nikomu cizímu a do neznámého prostředí bych ho samozřejmě nikdy nedala," ujasnila Petra Janů. Dále čtěte: Takto dnes vypadá slavný mim Jaroslav Čejka. Je na něj hodně smutný pohled!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím