Nabušený saxofonista René Junior: Půjde ve šlépějích Felixe Slováčka?

 Celebrity 
22. listopadu 2019 14:58 / redakce
  0
📷
7 fotografií v galerii
Sexy saxofonista René Junior má ale tělo! Archiv
René Junior je mladý, svalnatý, charismatický a velmi nadaný saxofonista. Teď vydal tento sexy muzikant své druhé CD s názvem DIGITAL TRANSITION a pokřtít mu jej přišly další úspěšné osobnosti - saxofonista Felix Slováček, houslista Pavel Šporcl a herec a zpěvák Peter Pecha.

O tom, že hra na saxofon je velmi sexy, ví dobře Felix Slováček. Sbalil na to za svou kariéru řadu žen, nicméně dnes rád tuto "erotickou" pozici předal mladší generaci. A udělal dobře. René Junior má postavu antického boha, uhrančivý úsměv a k tomu ještě hodně velký talent. 

Křest jeho nové desky se konal v pražském klubu La Loca a kromě kolegy Slováčka přišel i houslový virtuos Pavel Šporcl či držitel Thálie Peter Pecha, zpěvák a herec, který je také dost nabušený.

„Byl jsem i kmotrem prvního alba Reného Juniora s názvem The Secret Moment a nemohl jsem chybět ani tentokrát. René to prostě se saxofonem umí výborně a jsem rád, že je tu někdo další, kdo prostě umí. Je to zkrátka muzika, kterou mám rád. Jeho desce přeji úspěch, protože si to bezesporu zaslouží,“ řekl mistr Felix Slováček.

Autor, skladatel a producent René Junior měl z vyznání svého staršího kolegy a učitele velkou radost. „Moc si toho vážím, už proto, že Felix je opravdu Pan saxofonista, hudebník a má cit. A hlavně je to člověk velmi společenský, vzdělaný a vtipný. Jsem moc rád, že přišel i se svou partnerkou Lucií Gelemovou,“ uvedl sexy saxofonista, na kterého je, milé dámy, opravdu úžasný pohled.

„Muzika všeobecně provází celý můj život, takže jsem dlouho neváhal stát se kmotrem této novinky. Je to velice příjemné album plné pěkných instrumentálních skladeb a René junior to se svým nástrojem umí, takže mu přeji, aby se stejně jako v zahraničí prosadil také u nás a jeho desku si lidé oblíbili,“ svěřil se Pavel Šporcl, jenž má rád kromě svých houslí i jiné hudební nástroje.

„Pavel Šporcl je pojem, hvězda zase jiného a vznešeného nástroje. A ač jsme se dodnes vlastně neznali, o to větší radost mám, že je tady a křtí mi desku,“ podotkl René Junior.

„René je prostě borec. Mám rád lidi, kteří si svou pílí a úsilím jdou za svým. Ono se to pak znásobí. Mám to taky tak a těší mě, že tu mohu být po boku pana Slováčka a Šporcla, že si mě René Junior vybral také za kmotra,“ podotkl herec, zpěvák a držitel Thálie Peter Pecha.

"Pokud má někdo pocit, že saxofonista se saxofonem je sexy, pak to asi tak bude. Já tu muziku dělám hlavně proto, že mě baví, těší a naplňuje. Samozřejmě o sebe pečuji, svičím, snažím se žít zdravě a je fakt, že to, jak vypadám, přitahuje fanynky, ale i fanoušky, to nezastírám. Pokud jim tím vším dělám radost, pak mě to těší dvojnásob," dodal René Junior.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum