Svůdná Alice Bendová zhubla. Fanouškům předvedla v plavkách sexy tělíčko

 Celebrity 
02. září 2019 15:53 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Půvabná herečka Alice Bendová sdílela sexy snímky Instagram
Pětačtyřicetiletá herečka Alice Bendová své fanoušky během nedávné dovolené na Kanárských ostrovech zásobovala jednou sexy fotkou v bikinách za druhou. Se svůdnými snímky nepřestala ani po návratu domů. Nedávno se objevila v lese, s košíkem plným hub, jak jinak než v podprsence. Teď o víkendu dala své svůdné křivky na obdiv v bikinách.

Půvabná herečka Alice Bendová, typická představitelka „sexy potvor“, se proslavila řadou odhalených a erotických scén. S obnažováním ostatně nikdy neměla problém. A přestože se už před časem zařekla, že se na televizních obrazovkách svlékat nebude, na sociálních sítích své vnady ukazuje poměrně často. Což oceňují především fanoušci mužského pohlaví.

Alice využila posledních letních dnů a udělala si příjemný den. „Krásné ráno, myslím, že dnešek je jeden z posledních nádherných dnů, tak jsem si dala za úkol plavat a jestě se trochu opálit. Ráno jsem byla běhat a pak jsem se odvážila si stoupnout na váhu a to kilo co jsem přibrala na dovolené je dole,“ pochlubila se vnadná herečka.

Krásné tělíčko sympatické herečky je ale dlouhodobě zadané. Hereččiným dlouholetým partnerem je o dvanáct let mladší Michal Topol, kterého přijaly také její děti, syn Vašek a dcera Anička. Děti má Bendová s bývalým hokejistou Václavem Bendou, za kterého se provdala v roce 2004. Po třináctiletém vztahu bylo jejich manželství rozvedno.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít