Andrea Verešová dráždí fanoušky sexy fotkami. V titěrných bikinách ukázala dokonalé tělo!

 Celebrity 
10. srpna 2019 09:18 / Natálie Nová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Andrea si užívá dovolené ve slunné Francii Instagram
Modelka Andrea Verešová si užívá prázdniny ve francouzském letovisku St. Tropez a své fanoušky na Instagramu dráždí sexy fotkami. Andrea si to se svojí bezchybnou postavičkou může dovolit!

Andrea Verešová získala v roce 1999 titul Miss Slovensko. Žije a působí jako modelka v České republice, avšak v zahraničí se jako modelka příliš neprosadila. Do povědomí veřejnosti se dostala hlavně díky vztahu s hokejistou Jaromírem Jágrem. Andrea patří k našim nejkrásnějším modelkám a ve svém věku strčí do kapsy většinu mladičkých modelek.

"Co může být lepší, než strávit léto na pláži a ještě k tomu mít překrásný výhled na moře," napsala modelka k fotce, na níž má bílé titěrné bikiny, které jí sotva zakrývají intimní partie.

Tuto postavu však nemá Andrea zadarmo. Tvrdě na ni maká v posilovně a také si hlídá svoji stravu. Jen málokdo by však tipoval, že Andrea už za rok oslaví čtyřicátiny.

Jako jedna z mála modelek se nebojí otevřeně vyjádřit k plastickým zákrokům. Na využití plastické chirurgie podle svých slov nevidí nic špatného a s přibývajícím věkem se návštěvě těchto zařízení nebrání. Doposud je však se svým vzhledem spokojená a zatím vše nechává na přírodě.

Andrea si potrpí na luxus a je vnímána jako módní ikona v Česku. Často svým outfitem překvapí a nebojí se odhalit i větší část svého perfektního tělíčka.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve