Baby boom pokračuje! Petra Svoboda porodila syna a jeho fotkou se pochlubila na sociální síti

 Celebrity 
19. srpna 2019 06:44 / Kateřina Peers
  0
📷
5 fotografií v galerii
Chlapeček dostal jméno Eduard Instagram
Krásná moderátorka televize Nova Petra Svoboda porodila v nemocnici Na Bulovce syna. Chlapečkovi dali netradiční jméno Eduard.

Konečně se dočkala. Moderátorka televize Nova přivítala na svět svého druhého potomka. Krásnou novinkou se Petra Svoboda (36) pochlubila na sociální síti a přidala i snímek své čtyřčlenné rodinky.

"Už jsme čtyři. Naše společné štěstí se jmenuje Eduard a pro nás i šikovnou starší ségru je tím nejroztomilejším chlapečkem na světě. Narodil se 16.8. v nemocnici Na Bulovce a pro nás s tatínkem to byl nezapomenutelný zážitek. A právě manželovi Ondřeji Křivkovi patří moje největší poděkování. Jsi ta nejúžasnější podpora, kterou jsem si vůbec dokázala představit a už teď jsi nejlepší táta," napsala na sociální síť novopečená maminka Petra.

Moderátorka se se svým manželem seznámila právě v televizi Nova, kde tehdy Ondřej působil ve funkci marketingového ředitele. Petra se vdávala letos v květnu v pokročilém stádiu těhotenství. Jako drůžička jí šla její dcera Rachel, kterou má z předchozího vztahu.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum