Koptík přiznal, že je prospěchář! Za sex s Gregorovou čekal dary!

 Celebrity 
02. listopadu 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Koptík za sex s Hanou Gregorovou prvoplánově čekal prospěch! Facebook
Slavoman Ondřej Koptík jen potvrdil to, co se o něm už dlouho ví. A co nejspíš nechtěla vidět herečka Hana Gregorová. Přiznal, že vše dělal hlavně pro prospěch - pro dárky, peníze a rádoby slávu!

Možná, kdyby zvláštní a podivně se chovající a tvářící Koptík držel ústa a krok, udělal by líp. Jenomže on je rád, pokud je slyšet a vidět, a tak se pustil do "veřejné zpovědi"!

„Skutečně jsem očekával za sex, a to hned za ten první, minimálně auto. Nutno dodat, že to byla velice naivní představa,“ řekl Koptík, který od chvíle, kdy mu Hana Gregorová dala kopačky, dělá jeden kopanec za druhým. Svou milou, tedy již bývalou, špiní, pomlouvá a vytahuje na ni vše špatné, co jen vytáhnout jde. 

Třeba k loňským Vánocům očekával honosný dar, ale přepočítal se. „Opět jsem očekával dar. No, světe div se, dala mi jen výherní losy. To mě hodně zarazilo, čekal jsem zase to auto. Později mi řekla, že měla připraveno pro mě 10 tisíc, ale nedala mi je, protože už by mě prej neviděla,“ prozradil slavoman a sexuální závislák Koptík.

Dokonce přiznal, že peníze a vidina slávy po boku známé herečky, způsobily, že si naprosto zničil rodinu a vztahy v ní. Hlavně se svou manželkou Pavlínou, s níž má i dvě děti. „Věděl jsem, jak moc jí a dětem ublížím, ale touha po slávě, penězích a jiné společnosti těžce zaslepila můj úsudek. Nechal jsem se tím učarovat,“ dodal Koptík.

Mnozí ti, kteří ho sledují, ale nemohou mu přijít na jméno, mu vzkazují jediné: „Jsi hajzl a ubožák, který nemá nárok na to být šťastný, protože kvůli tobě jsou nešťastní jiní, tvoji nejbližší." Takové a daleko horší vzkazy píší lidé na sociíání síti. 

Podle nejnovejších informací by měla být Hana Gregorová v nemocnici. Údajně zkolabovala. Diagnóza zní jasně - nervové vyčerpání. Herečka bude muset pár týdnů jen odpočívat.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008