Kubišová se definitivně rozloučila s publikem!

 Celebrity 
02. listopadu 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Marta Kubišová se rozloučila koncerty se svou pěveckou kariérou Jaroslav Hauer
Své 75. narozeniny ve středu oslavila Marta Kubišová. Zároveň v rodných Českých Budějovicích zakončila svou pěveckou karéru. Odzpívala svůj definitivně poslední koncert, teď se chce věnovat už jen sobě a opuštěným zvířatům.

„Je to pro mně takové důstojné završení mé kariéry. Schválně jsem si vybrala České  Budějovice, je to moje rodné město a kde jinde se rozloučit s publikem. Nějak jim to i tady dlužím,” prohlásila česká legenda, která se proslavila jak svou Modlitbou pro Martu, tak i tím, že za minulého režimu, na rozdíl od mnohých svých kolegyň a kolegů, neohnula před režimem hřbet. 

Dvacet let nesměla zpívat, až Sametová revoluce v roce 1989 jí to umožnila. Zpěvačka, která je pověstná tím, že jako snad jediná netrpí nikdy trémou, ji teď měla. „Musím říct, že mám trému, možná jsou to obavy, stres, zodpovědnost,” uvedla už minulý týden před koncertem v pražské Lucerně, která byla doslova našlapaná k prasknutí, z čehož byli nadšení i producenti posledního turné Kubišové Petr Větrovský a Jitka Doubravová z VDM Promo. „Je to prozatím vrchol kariéry naší agentury a jsme nesmírně poctěni, že jsme pro paní Martu mohli něco takového zorganizovat. Nesmírně si jí vážíme a byly to nezapomenutelné chvíle," podotkl Větrovský.

Publikum v rodných Budějovicích odměnilo Kubišovou obrovským potleskem. Od primátora Ivo Svobody převzala také medaili za zásluhy, které rozdával původně 28. října i jiným osobnostem, ale Marta mezi nimi chyběla. 

Zpěvačka také prozradila, že bude snad teď mít i víc času vracet se více do svého kraje. „Stále budu dělat v České televizi pořad Chcete mě? a ráda bych dokončila svou knížku. Dám se dohromady zdravotně a budu víc odpočívat. Cítím, že to potřebuji,” dodala čerstvá pětasedmdesátnice.

Tu kromě problémů se srdcem trápí i bolesti kolene. Operaci se však zatím vyhýbá. Má z ní obavy, ale už teď jasné, že dříve nebo později bude muset zákrok podstoupit. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod