Kubišová se v Lucerně pořádně zapotila, ale dala to!

 Celebrity 
29. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
S Martou Kubišovou si zazpíval i její kamarád Václav Neckář J. Hauer
Marta Kubišová se loučí se svými fanoušky a svou kariérou. Její poslední koncerty v rámci tour Marta naposled je vyprodané do posledního místa. Svědčil o tom megakoncert v pražské Lucerně, která byla plná jako nikdy!

Zpěvačka poslední koncert odzpívá v den svých 75. narozenin v rodných Českých Budějovicích. Zde také převezme ocenění od primátora města.

Lucernu si sice užívala, ale hodně se zapotila. „Měli jsme o ni maličko strach, protože bylo vidět, že má trému, i když ona trémou nikdy netrpěla. Dost se potila, ale prvotní obavy z ní pak spadly a bylo to úžasné. Je to dáma, která by si zasloužila O2 arénu a věřím, že by ji zaplnila," řekla nám jedna z divaček a kamarádek Kubišové. 

Zazpívat si s Kubišovou přišla Lucie Bílá, Aneta Langerová či Václav Neckář. Kubišová všechny dojala na závěr píseň Modlitba pro Martu. Neuvěřiitelné byly závěrečné ovace, kdy i staří lidé, kteří si nechtěli koncert nechat ujít, stáli mnoho minut. 

„Teď se vážně chci věnovat sobě a svému zdraví, cítím, že už je to potřeba, tak se prostě musím na čas stáhnout z toho veřejného života," řekla zpěvačka. Tím ale, možná nechtěně, prozradila, že se občas někde objeví, ale už nepojede šňůry a nebude v denním zápřahu. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008