Odporně zneužitá Vlaďka Erbová: Policie zasahuje!

 Celebrity 
28. října 2017 04:00 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vlaďka Erbová je v šoku z toho, do jaké kauzy se nevinně dostala! ShowPix
Modelka Vlaďka Erbová je další v řadě známých žen, která se stala obětí odporného zneužití. Ten, kdo si v posledních týdnech otevřel jednu ze známých českých stránek, na kterých jsou inzeráty eskort společnic, asi se nestačil divit. Někdo navíc na internet dal i její skutečné číslo mobilu. Případ už vyšetřuje policie!

Vlaďka Erbová je v šoku a nechápe, kdo za takto naprosto trapným "žertem" stojí. „Zjistila jsem to v době, kdy jsem několik týdnů řešila svůj zdravotní stav. Nemohla jsem se hnout, záda mě absolutně vyřadila z provozu. Když jsem přišla jednou z nemocnice, kde jsem byla na kapačkách, a zdřímla si, po probuzení jsem našla čtyřicet zmeškaných hovorů a dvacet esemesek," popsala situaci, kterou zažívá Erbová.

Nakonec jí začaly chodit různé oplzlosti a fotky intimních partií mužů. „Někteří pochopili, že mě někdo zneužil, jiným to ale bylo jedno a posílali mi sprosťárny dál. Zasáhlo mi to silně do života. Musela jsem si třeba ty šílené fotky od mužů nechávat v telefonu jako důkaz pro policii, ale bohužel na ně narazil i pětiletý syn. A také jedenáctileté Viktorce jsem musela vysvětlovat, co se děje. Je to vážně hrozné," přiznala Vlaďka. 

Případ řeší policie, protože modelka podala trestní oznámení. Horší na celé věci je, že nejspíš nešlo o nejapný žert, ale cílenou snahu diskreditovat modelku.  

„Nikdo si nedokáže představit, jak je to pro ženu ponižující, když ji někdo považuje za prostitutku a úplně cizí muži jí volají věci, které by lidé sotva řešili i se svými partnery,“ dodala Erbová. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve