Herec Skopeček nařkl dceru, že se k němu nezachovala hezky!

 Celebrity 
01. listopadu 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Skopeček nařkl svou dceru z toho, že se k němu nezachovala hezky! ShowPix
Ještě nedávno byl Jan Skopeček i ve svém věku poměrně čilý a soběstačný. Nakonec však skončil 92letý herec v domově důchodců v Kobylisích. Jenomže jeho stav je příhodný jeho věku. Zapomíná a teď ještě začal kritizovat i vlastní rodinu.

Jan Skopeček si o víkendu převzal státní vyznamenání od prezidenta Zemana. Následně se objevily zprávy, že medaili mu někdo v domově seniorů vzal. „Jen jsem to vyznamenání předal lidem z domova, že mi to schovají, a už ho nemám," stěžoval si stařičký herec. 

Nakonec se ale ukázalo, že metál od prezidenta má, jen zapomněl, kam si ho dal. Stačilo se podívat v jeho pokoji o pár metrů dál a bylo jasné, že mu jej nikdo nevzal. Teď ale Skopeček začal "nadávat" na dceru Marii, která žije ve Francii. Prý proto, že ho šoupla do důchoďáku. 

„Volala mi před tou slávou na Hradě, že by tam šla se mnou. Řekl jsem jí, že tam jdu s kamarádem, že ona si to nezaslouží. To ona může za to, že jsem v důchoďáku. Když jsem si zlomil žebro a byl jsem v nemocnici, a pak jsem se uzdravil, primář mi řekl, že musím sem. Nesouhlasil jsem, tak si na pomoc zavolal mou dceru," nechal se Skopeček slyšet.

Prý to byla právě dcera, která trvala na tom, aby se tatínek přestěhoval do seniorského zařízení. Skopeček má za to, že to bylo proto, aby se o něj nemusela starat. Jenže ona to vidí jinak! Pouze chtěla, aby o tatínka bylo dobře postaráno, byl pod dohledem, měl pravidelnou stravu, léky, protože ona žije a pracuje v zahraničí. 

„Stav pana Skopečka je jako na houpačce. Někdy je dobrej, jindy se několikrát denně zeptá, kolik je hodin a co je za den," dodala i jedna z pečovatelek ze zařízení, kde herec už druhým rokem žije.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008