Nechutné útoky: Zhrzený milenec Koptík může Hanu Gregorovou i zničit!

 Celebrity 
20. září 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
7 fotografií v galerii
Co ještě Ondřej Koptík na Hanku Gregorovou vytáhne? Facebook O. Koptíka
Hana Gregorová (65) si pořádně zavařila, když podlehla o 32 let mladšímu milenci Ondřeji Koptíkovi. Teď bohužel sklízí to, co zasela. Odkopnutý milenec, který je podle svých slov závislý na drogách, dělá něco, co by žádný normání chlap nikdy neudělal!

Den až dva Koptíkovi vydržely prosby o návrat k herečce, která ho doslova odkopla poté, co zjistila, že jí lhal. Nyní upustil od proseb, aby ho herečka vzala na milost a přešel do útoku. Začal oplzlými básněmi, v nichž popisuje sex s herečkou, jenž by mu mohla být matkou.

„Lížu ti kočičku, voní krásně po mlíčku!! Už jsi udělaná a mokrá…vzdycháš… říkáš lízej dál, oholila jsem bobra! Já tvůj otrok přirážím! Ztrvdnul mě rozkrok.. Ta tvoje mokrá sladká buchtička, chybí v ní jen má ručička. Lížu ti tu voňavou kočičku, voní sladce po mlíčku.... Udělal jsem tě 3krát dokola, jsi ale nenasytná potvora,” napsal na sociální síti Koptík. 

Pak ale přešel do obviňování. „Dala vám hnusně vale? Vytáhněte na tu mrchu všechny zbraně!," napsal Koptík a taky je začal vytahovat. „Hanka mi chtěla vzít děti a hustila mojí ex do hlavy takové věci, že jsem nechápal, a připravila mě o nejlepšího kamaráda. Já neútočil první,“ vysvětlil slavoman, který stál rok po boku Gregorové. 

Varovala snad Gregorová Koptíkovu exmanželku Pavlínu právě před Ondřejovou drogovou závislostí? Je opravdu Koptík závislý jen na marihuaně, nebo jsou za tím dlouhodobě i tvrdší drogy? I podle odborníků by to tomu nasvědčovalo. Náhlé změny nálad - na jedné straně prosí o odpuštění, na druhé na ní vytahuje největší intimnosti a špínu. Už to, že sám sebe nazval jejím otrokem a nakonec jí obviňuje z kdečeho, není normální. 

„Koptík se rozhodně nechová normálně a už vůbec ne jako gentleman. K Hance Gregorové by měl mít úctu alespoň jako k ženě a navíc starší ženě. Bohužel, to co veřejně píše, jsou oplzlosti a ubohosti," shodují se mnozí čtenáři, ale i kolegové Hany Gregorové. 

Někteří jí to, co se kolem ní děje ale dokonce přejí. „Co chtěla, to má. Všichní jí varovali před tímhle slavomanem. Že jednou jí může způsobit problémy a zničit jí. Neviděla, neslyšela, zastávala se ho. A teď to vidí. Není mi jí líto," napsala do diskuze jedna z žen. 

Co ještě zhrzený Koptík na herečku vytáhne? Má snad intimní fotky, diskrétní informace nebo i věci, které by mohly Gregorovou vyloženě zničit? Nejbližší dny ukáží, kam až je mladík ochotný zajít!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47