Horáček v metru? Ano i multimilionáři jezdí MHD!

 Celebrity 
07. září 2017 07:55 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kdo by to řekl, že Michal Horáček jezdí metrem? ShowPix
Patří mezi nejlepší textaře, nejúspěšnější podnikatele, bohaté lidi a teď i prezidentské kandidáty. Jezdí v luxusním, na zakázku vyrobeném autě. Přesto ale Michalu Horáčkovi nedělá problém jet metrem a můžete ho tam i potkat!

Právě v pražské podzemce přistihl paparazzi fotograf Michala Horáčka. Po jízdě na eskalátorech si sedl na lavičku na nástupiště. Čekání na soupravu metra si krátil čtením zpráv na tabletu.

„Jela jsem nahoru z metra a myslela jsem si, že mě šálí zrak. Proti jel pan Horáček. V džínách, košili. Usmíval se, byl milý. Hodně mě to překvapilo, ale proč by i on nemohl jezdit metrem, když ve světě je běžné, že i velké celebrity se po metropoli přepravují MHD. Je to rychlejší než autem,” svěřila se jedna z cestujících, paní Lucie. 

A protože má Michal Horáček dobré pozorovací schopnosti, zahlédl ve vagónu maminku s kočárkem a hned se rozplýval nad miminkem. „Je krásné. Kolik je mu…?,” ptal se hned textař a podnikatel mladé maminky, která už na nástupišti stála vedle něj ve chvíli, kdy projížděl tablet.

Nyní Michal Horáček objíždí republiku se svou talk show a zároveň pořádá setkání pro občany jako prezidentský kandidát. „Nikomu nic nenutím, jen se potkávám s lidmi, diskutuji s nimi. Je to pro mne velmi přínosné,” svěřil se prezidentský kandidát. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47