Karel Gott byl tajně na Hradě. Víme proč!

 Celebrity 
13. září 2017 04:35 / René Černý
  1
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott se setkal s německým prezidentem Frankem-Walterem Steinmeierem. Facebook
Kde se něco zásadního děje, tam Kare Gott nesmí chybět. Svědčí o tom i včerejší událost na Pražském hradě. Právě zde se Zlatý slavík setkal s prezidentem. Zajímavostí jistě je, že prioritně nešlo o našeho prezidenta.

Gott byl na Hrad pozván u příležitosti státní návštěvy německé hlavy státu Franka-Waltera Steinmeiera, s nímže spolu s dalšími pozvanými politiky, byznysmeny a pochopitelně českým prezidentem Milošem Zemanem poobědval. 

Jak by taky ne, když Gott je v sousedním Německu nesmírně populární. Možná, že tam má ještě silnější fanouškovskou základnu, než u nás a Němci zpěváka doslova žerou.

„Bylo jasné, že když přijede německý prezident, musí být pozván také Karel Gott, aby se uskutečnilo jejich, alespoň krátké setkání, což se povedlo," řekl nám zdroj z prezidentské kanceláře.

Když například Karel Gott onemocněl rakovinou, statisíce Němců mu posílaly vzkazy, modlili se za něj a i sám německý prezident byl ten, který mu držel pěsti. Proto byl Mistr poctěn tím, že se mohl slavnostního oběda s hlavami státu zúčastnit.

Sám Gott žádné snímky z návštěvy Hradu nepublikoval, to udělal až mluvčí českého prezidenta Jiří Ovčáček, který umístil foto na sociální síť. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47