Odhalení skvělé kondičky herce Josefa Dvořáka a jeho ženy: Z toho doslova mrazí!

 Celebrity 
06. září 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Josef Dvořák a manželka Jája našli recept na to, aby ve svém věku dobře vypadali! ShowPix
Nejslavnější filmový český vodník Josef Dvořák oslavil letos 75. narozeniny. Jeho žena Jája je přesně o rok a den mladší. Ani jeden z nich na svůj věk nevypadá. Nyní vyšlo najevo, co dělají proto, aby se udržovali v kondici!

Z toho, co praktikují až mrazí. A to doslova! „My jsme typicky sourodý pár. Jája třeba miluje zimu a já teplo. A teď vezměte dva lidi, kteří spolu mají jednu místnost a jeden z nich má rád teplo, spíš horko, a druhý není spokojený, pokud není po kolena ve sněhu! Moje žena se původně narodila jako Eskymák. A možná mi jí při svatbě někdo vyměnil,” řekl pro Sedmičku Josef Dvořák

Jeho manželka, bývalá produkční, která dnes vede zájezdové rodinné divadlo se přidala a prozradila něco, o čem málokdo ví. 

„Pepíček se na chalupě v našem ledové bazénku koupe každé ráno, v zimě, v létě. Pořád. Chápete? On milovník tepla se koupe šestistupňové vodě!. A takhle jsme to udělali jednou spolu, když venku mrzlo ," práskla Dvořáková.

„Normálně, statisticky bysme měli být už dávno mrtví, ale my jsme v té ledové vodě vydrželi 12 minut, oba dva naproti sobě a hráli o rekord, kdo vydrží déle. No nechtěl jsem to Jáje darovat jen tak. Pak jsme vyletěli oba z toho bazénku. Jé, to bylo grogů, co jsme vypili,” smál se herec, který říká, že za dobrou kondicí stojí nejenom jak žijete, ale i s kým žijete.

„Musíte mít vedle sebe parťáka a kamaráda, nejenom milenku. A to je možná ten recept na šťastný vztah i na to, že tedy relativně dobře vypadáme, nebo to alespoň tak vypadá," dodal s humorem sobě vlastním Josef Dvořák.  

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47