Alzheimerem nemocný český zpěvák v nemocnici: Přitížilo se mu!

 Celebrity 
08. září 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Štědrý se ocitl v nemocnici a nemůže prý chodit! archiv ČT
Když před pár týdny vyšlo najevo, že zpěvák Karel Štědrý trpí Alzheimerovou chorobou, nikdo tomu nechtěl věřit. On sám informaci potvrdil s tím, že se léčí a cítí se v rámci možností dobře. Nyní je ale v nemocnici, jeho stav se totiž zkomplikoval!

Každý rok Štědrý navštěvuje Memoriál Strýčka Jedličky, kde je obvykle jednou z největších hvězd. Bohužel letos chyběl, protože musel být hospitalizován. Šťedrý údajně bojuje o život, sdělil Blesku zdroj ze zpěvákova okolí.
 
Zpěvák se měl prý dostat do nemocnice s velikými bolestmi. Nemohl se ani pohnout, proto mu přispěchal na pomoc jeden z nejznámějších českých fyzioterapeutů Pavel Kolář. Podle dostupných informací nemůže chodit.

„Promiňte, nebudu se k tomu vyjadřovat,“ řekla Blesku manželka Štědrého Eva. Ani jeho nejbližší přátelé zatím nevědí, jak na tom Karel Štědrý je a co se s ním děje.

„Bojím se, aby to nesouviselo s Alzheimerem, nebo aby tam nebylo ještě něco jiného. On totiž dvakrát porazil rakovinu," dodala pro nás jedna z jeho kamarádek a kolegyň.

Karlovi Štědrému držíme palce a přejeme hodně sil. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008