Bývalá modelka Kateřina Stočesová po dlouhé době na veřejnosti: Vůbec se nezměnila!

 Celebrity 
11. září 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Kateřina Stočesová snad vůbec nestárne Psí den s Prahou 13
V Centrálním parku Lužiny se uskutečnil už druhý ročník Psího dne s Prahou 13, který si klade za cíl pomoci pejskům bez domova. A s mnohými svými nejlepšími přáteli člověka přišly i některé slavné osobnosti. Dorazila i krásná Kateřina Stočesová, kterou jen tak někde nepotkáte!

Milovníků psů je více než voličů politických stran. Také mezi celebritami jsou jich mraky. Ze známých tváří přišla třeba Lucie Benešová, která je na pejsky zvyklá od malička, stejně jako její děti. „Pes je pro mě nezbytný rodinný parťák. Od mala mám psa, nebo i dva. Celkově pořád zachraňuju zvířata a kdykoliv ráda pomůžu. Mé děti to mají po mne.

Vždy usměvavá herečka Veronika Kubařová dorazila se svým osmi měsíčním Barneym. „Za těch šest měsíců, co ho máme doma, nás Barney naučil, že špína neexistuje. Existuje jen mít místo koberce šišky, jehličí a třísky“ smála se Veronika, která dále prozradila, že nedávno s Barneym nafotila fotku do benefičního kalendáře.

Vendula Křížová nebo Jana Stryková se také angažují v pomoci psům v nouzi. Obě mají ke zvířatům vřelý vztah a obě mají po svém boku chlupaté kamarády Bohunku a Jonáše. „Angažuji se především v potlačování množíren v České republice. Vzhledem k tomu, že se naše vláda nestaví k této problematice příliš aktivně, nejlepší bojem je osvěta,“ vysvětlila Jana Stryková. Ta s sebou přivedla jak psího společníka, tak i malého syna, který je pravnukem zpěváka Waldemara Matušky.

Vendula Křížová zase prozradila, že pravidelně chodí navštěvovat psí útulek, který podporuje i finančně.

Na Psí den přišli i herec Zdeněk Žák, Jaroslav Carda, Kateřina Stočesová. Psi závodili v amatérských dostizích a ve skoku do výšky, ochutnávali nejrůznější pamlsky a dobrůtky a celkově se se svými páníčky a kamarády všichni výborně bavili. Ani letos nedošlo k žádné psí potyčce a louka opět zůstala bez jediné známky hojného počtu psích tlapek. Nechyběla zde psí módní přehlídka originálních i praktických oblečků. Veterináři z Vet centra Stodůlky zase zdarma očipovali padesát pejsků a zodpovídali veškeré dotazy.

Na naplnění hlavního smyslu celé akce, tedy pomoci opuštěným psům, se podílely téměř tři tisíce návštěvníků. A pozor! Ve skoku do výšky padl nový český rekord. Výmarský ohař Heroic Shadow Shefis "Shedy" pokořil hranici stodvaceti centimetrů a překonal tak vítězný skok z loňska o deset centimetrů.

„Velice mě těší, že se první ročník povedl tak, že můžeme PSÍ DEN pořádat i letos a věřím, že se stane tradiční akcí každý rok. Největší radost mi dělá, když se dozvím, že díky této akci našel nějaký pejsek pána a že jsme opět pomohli finančně útulkům. Ač pejskům ráda pomáhám a šířím osvětu, ani letos nesměla chybět zábava v podobě netradičních soutěží. A úsměvy se to tu jen hemžilo,“ komentovala spokojeně průběh sobotního odpoledne Karolína Hájková, která Psí den opět organizovala. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47