Smrt Vladimíra Brabce: Je za ní rakovina?

 Celebrity 
04. září 2017 10:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zemřel Vladimír Brabec na něco jiného, než na komplikace se srdcem? archiv ČT
Vladimír Brabec zemřel v pátek v noci ve věku 83 let v sanatoriu Pod Pleší. Mnozí kolegové, přátelé i diváci se ptají, proč? Jeho rodina sice oznámila, že zemřel stářím, ale tomu nikdo příliš nevěří!

Brabec, alias major Zeman přežil kvůli problémům se srdcem několikrát svou smrt. „Když si vezmete, že opravdu přežil svou smrt třikrát, tak měl asi hodně tuhý kořínek a měl veliké štěstí. Je ho strašná škoda, byl to neskutečnej profesionál a bezvadnej člověk. Měla jsem ho moc ráda a je mi moc líto, že už odešel," řekla nám herečka Jaroslava Obermaierová, seriálová manželka Majora Zemana.

Podle zjištění deníku Aha měl ale Vladimír Brabec zemřít na oddělení onkologie, což by byla odpověď na otázku, na co herec a skvělý dabér vlastně zemřel.

„Nebylo to rozhodně stářím a nebylo to ani kvůli srdíčku. Jeho stav minulou středu, když ho sem přivezla sanita, byl velmi vážný. Víc vám bohužel sdělit nemohu," řekl naší redakci zdroj ze sanatoria, kde zemřela už řada známých osobností právě na rakovinu. Třeba herec Bořivoj Navrátil.

Ještě v dubnu se Brabec objevil na veřejnosti v rámci prezentace audioknihy, kterou namluvil. Sice si stěžoval na to, že ho nohy moc nenesou, ale jinak působil poměrně svěžím dojmem. „Uběhlo pár měsíců a už tu není? Je to divné. Myslím si, že je za tím něco jiného, než jen to srdíčko, které ho trápilo roky," dodala jedna z jeho kolegyň. 

Ani Brabcova vnučka, ale ani dcera, herečka Helena Brabcová ale více sdělovat nechtějí. Vzhledem k tomu, že měl obrovské problémy s pohybovým ústrojím, je možné, že se mohlo nádorové onemocnění týkat třeba právě kostí, jak někteří lidé z jeho okolí spekulují. Poslední rozloučení s Vladimírem Brabcem se uskuteční nejspíš v tomto týdnu. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve