Bavič Novotný se do televize už nikdy nevrátí! Zhubl a zapomíná!

 Celebrity 
25. června 2017 04:51 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Petr Novotný se před kameru už nikdy nevrátí! archiv
V 90. letech byl jednou z největších hvězd televizní zábavy. Vydělával miliony, točil televizi, jezdil estrády a vládl šoubyznysu. Dnes je po těžké nemoci v důchodu. Před kamery se bavič Petr Novotný už bohužel nikdy nevrátí!

Před pár lety jej postihla mrtvice. Když se z ní dostal, letos začátkem roku prodělal kolaps organismu a následně i čtyři operace, včetně bypassu. Byl na hranici života a smrti. Dnes se cítí poměrně dobře, ale je stále doma, chodí na procházky a potřebuje neustálou péči 

„V lednu mi táta málem umřel, ale žije a je s námi doma. Hodně chodí na procházky, zhubl a užívá si vnoučata. Myslím, že s nimi je mu nejlíp. On se totiž občas chová jako dítě. Nepamatuje si, co bylo před pěti minutami, ale co před třiceti lety odříká minutu po minutě. Kolikrát mi jednu věc během dne oznámí třikrát, ale já ho vyslechnu a jak říkám, jsem rád, že žije," řekl Blesku bavičův syn Pavel.

Komplikace kvůli onemocnění, zřejmě velká ztráta krátkodobé paměti dělají své. Novotný starší je ve stabilizovaném stavu. Denně bere několik léků, ale chodí na zdravotní procházky a díky své rodině mu nic nechybí. Zpět do práce se ale už nikdy vrátit nebude moct. To ostatně jeho syn sám přiznal!

„S tím je opravdu definitivní konec. Špatně mluví a jak říkám, hodně zapomíná," dodal Novotný.

Petr Novotný se ale má na co těšit. Za pár týdnů se jeho nejmladší dcera Sonia bude vdávat, takže bývalého producenta a baviče čeká příjemná povinnost - odvést dceru k oltáři a sledovat, jak se jeho velká rodina zase o něco rozroste! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve