Na festival do Varů dorazí opravdu světové hvězdy!

 Celebrity 
21. června 2017 02:15 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Uma Thurman a Jeremy Renner budou hvězdy Karlovarského festivalu! archiv
Na filmový festival do Karlových Varů dorazí už příští pátek, řad hvězd Mezi ty největší zahraniční patří Uma Thurman i Jeremy Rennera, jehož všichni známe jako hrdinu Hawkeye z populární série Avengers!

Thurman má za sebou nejslavnější snímky od Quentina Tarantnia, kultovní Pulp Fiction a dvoudílný Kill Bill. Objevila se pak například také ve známém filmu Batman a Robin či kontroverzní Nymfomance.

Slavná americká herečka se zúčastní hned pátečního zahájení festivalu, kdy si převezme Cenu prezidenta festivalu Jiřího Bartošky. 

To Jeremy Renner se pak naopak zúčastní závěru festivalu, kdy získá stejnou cenu. Bude se  promítat oceňované sci-fi Příchozí, v němž si zahrál jednu z hlavních rolí. Kromě postavy Hawkeye a zmiňovaného sci-fi filmu si ho pak mohou diváci pamatovat zejména z válečného dramatu Smrt čeká všude, za který byl dokonce nominovaný na Oscara.

Tím však výčet slavných hostů ve Varech nekončí. Už dříve byl oznámen příjezd letošního držitele Oscara Casey Afflecka, který dostal prestižní ocenění za drama Místo u moře. Dále se pak na festivalu objeví tak slavný filmový skladatel James Newton Howard či slavný režisér Ken Loach. 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod